Sådan Slankes Dine Lår

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slankes Dine Lår
Sådan Slankes Dine Lår

Video: Sådan Slankes Dine Lår

Video: Sådan Slankes Dine Lår
Video: Тонизированные и тонкие бедра быстро | 10 минут для начинающих, без прыжков! (Русские субтитры) 2024, Kan
Anonim

Der er flere problemområder i kvindefiguren, og et af dem er overlåret. Du kan reducere dine lår med ernæring, og hvis du tilføjer fysisk aktivitet, vil det være dobbelt så let at opnå resultater.

Sådan slankes dine lår
Sådan slankes dine lår

Instruktioner

Trin 1

Som med ethvert vægttab skal du starte med at gennemgå din diæt. Til at begynde med skal du smide alle bagværk og kun efterlade hele kornbrødet. Derefter skal du i det mindste midlertidigt opgive stegte, røget og fede fødevarer samt øl, sukkerholdige sodavand og slikkepinde. Af slikene kan du kun efterlade mørk chokolade - ikke mindre end 70% kakao. For at reducere lårene ved hjælp af ernæring skal du fokusere på letfordøjelige proteiner - hytteost, fjerkræ, bælgfrugter. Du skal også forbruge nok fiber, korn og komplekse kulhydrater.

Trin 2

Her er en eksempelmenu for dagen: du kan spise morgenmad med klidskål, friske eller bagte tomater med hjemmelavet ost eller en banan med et glas skummetmælk. Til frokost foretrækkes det at spise bagte kartofler, brun ris, kogte bønner med citronsaft eller fedtfattig fjerkræsuppe med et stykke fuldkornsbrød. Egern er et must til middag. Dette kan være ristet kalkun, kylling eller fisk serveret med en stor salat. Du kan få en snack med to skiver mørk chokolade med kaffe eller usødet te, en håndfuld nødder, tørret frugt, kefir og æbler. Som du kan se, kan du vandre tynde lår uden stive begrænsninger.

Trin 3

På vej til målet skal du ikke være doven. Prøv at lave øvelser for at reducere lårene mindst hver anden dag. Selv meget travle piger kan finde tid til en halv times kørsel eller en intens gåtur. Og du kan lave gynger og squats, mens du ser dit yndlings-tv-show.

Trin 4

Sid på gulvet med dine hænder bag skinkerne. Klem en lille kugle eller rulle toiletpapir med dine ankler. Bøj langsomt dine knæ, flyt objektet mod din bagdel.

Trin 5

Med dine ben fra hinanden meget bredere end dine skuldre, stræk dine arme ud foran dig. Sæt dig dybt ned på det ene ben, og sæt det andet til siden, og placer det på indersiden af din fod. Uden at løfte, overfør din kropsvægt til det andet ben, mens du retter det første.

Trin 6

Placer dine fødder omkring bredden af dine bækkenben. Uden at bøje knæene, bøj dig over og læg dine håndflader på gulvet. Skub dine fødder på gulvet, spred dine ben så brede som muligt. Belastningen på dette tidspunkt overføres til hænderne. For at gøre lårreduktionsøvelserne lettere skal du tage dine sokker på og stå på et blott gulv.

Trin 7

Kom på alle fire, hvile på dine knæ og håndflader. Sving til siderne, først med benet bøjet ved knæet, og kast derefter det lige ben kraftigt tilbage. Denne øvelse kan udføres mens du står med dine hænder på væggen. Som du kan se, er det ikke svært at få slanke lår uden stive begrænsninger.

Anbefalede: