Sådan Slankes Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slankes Dine Hofter
Sådan Slankes Dine Hofter
Anonim

Hvordan går processen med at tabe sig? Det starter øverst og går ned. I starten mister ansigt, arme, bryst let vægt, så er det sværere - taljen og sidst af alt og med en høj knirk - hofterne. Hofter er det ældgamle kvindelige “problemområde”. Og for at klare deres mangler, cellulite og anden byaka - skal du arbejde hårdt.

Hvilken kvinde drømmer ikke om slanke lår?
Hvilken kvinde drømmer ikke om slanke lår?

Instruktioner

Trin 1

Dediker et par minutter dagligt til fysiske øvelser, der hjælper med at styrke musklerne, fjerne cellulite og overskydende volumen og korrigere formen på balder og lår. Lav mindst 20 reps for hver øvelse.

Første øvelse. Sid med dine ben lige. Bøj det ene ben ved knæet og læg det på låret på det andet ben (jo højere jo bedre). Hold dit arbejdsben med dine hænder, bøj fremad og hold i 10-15 sekunder. Gentag det samme for det andet ben.

Trin 2

Den anden øvelse er regelmæssige lunges. Lav et dybt spring (sørg for, at forbenets knæ er på 1 niveau med underbenet), dvæler i 10-15 sekunder. Stå lige op, gentag derefter på det andet ben.

Trin 3

Tredje øvelse. Sid på gulvet, ret dine ben. Løft langsomt det ene ben op med dine hænder, træk det mod dit ansigt og prøv ikke at bøje dig ved knæet.

Trin 4

Fjerde øvelse. Kom på alle fire. Ret og læg dit lige arbejdsben til side. Løft og sænk den i en højde, der ikke er behagelig for dig mindst 20 gange. Prøv ikke at bøje dit ben ved knæet, men hold din fod i en sådan position, at hælen ser i loftet.

Trin 5

Femte øvelse. Forestil dig, at du er en sumobrydder. Stå med dine ben brede fra hinanden og bøjet i knæene. Squat (plie), og sørg for, at knæene er på samme niveau som anklerne. Gentag 20 gange.

Trin 6

Sjette øvelse. Stå lige op. Forestil dig, at der er en stol bag dig. Prøv at sætte dig ned, som om du kun prøver at røre ved stolens sæde med den mest fremspringende del af bagdelen. Bemærk hvordan balderne strammes i denne øvelse.

Anbefalede: