Sådan Måles Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Måles Muskler
Sådan Måles Muskler

Video: Sådan Måles Muskler

Video: Sådan Måles Muskler
Video: 3 BEDSTE ØVELSER TIL AT SMIDE FEDT OG BYGGE MUSKLER! 🔥 2023, December
Anonim

I kunstværker, der er kommet ned til os siden oldtiden, var den atletiske figur et symbol på efterligning, og mange billedhuggere forsøgte at genskabe en perfekt foldet krop. Men en smuk figur er ikke kun store muskler, men først og fremmest forholdet mellem dem. Hvordan måler du dine muskler og ved, om du er som Apollo?

Sådan måles muskler
Sådan måles muskler

Instruktioner

Trin 1

Mål dine muskler regelmæssigt for at kontrollere væksten af muskelmasse og eliminere uharmonisk udvikling i kroppen. Tag en fleksibel centimeter (hvis du ikke har en, kan du bruge en almindelig tråd og derefter måle den for at tage aflæsninger) og måle brystets volumen lige over brystvorterne (hænderne sænkes frit ned). Tag dette tal som 100%. For ideelle proportioner skal din talje være 75% af brystet, stramme biceps 37%, hals 38%, hofter 60%, ben 40%, underarme 30%.

Trin 2

Mål biceps på det tykkeste punkt, forudsat at armen er helt bøjet og spændt. Alternativt kan du måle dine biceps i midten, når din arm er afslappet og nede frit. Hold hovedet lige, når du måler din hals. Mål langs den midterste tværgående omkreds af nakken. Mål underbenet på den tykkeste del af lægmusklen. Mål låret korrekt under baldernes muskler. Taljen måles på det smaleste sted gennem rectus abdominis muskel (som en mulighed kan den måles på navlen for ikke at blive forvirret) og underarmen i sin bredeste del.

Trin 3

Mål "kolde" muskler, dvs. inden træning. Efter træning øges musklerne i volumen på grund af blodgennemstrømningen, og du kan ikke kontrollere deres sande størrelse. Tag målinger en gang hver anden måned for at overvåge muskelvækst eller -reduktion. Hold en dagbog, og registrer dine målinger.

Trin 4

Hvis du har brug for en nøjagtig måling af dine muskler, er det bedre at udtrykke det ikke i centimeter, men i kg. Der er en særlig procedure - bioimpedansanalyse af kropssammensætning - som du med en høj grad af nøjagtighed kan bestemme massen af dine muskler. Derudover finder du ud af din fedtmasse og magre kropsmasse, dvs. massen af skeletet, indre muskler og organer. Ved at foretage en bioimpedansanalyse hvert par måneder sporer du ændringer i dine muskler til det nærmeste gram.

Anbefalede: