Sådan Styrkes Dine Næver

Sådan Styrkes Dine Næver
Sådan Styrkes Dine Næver

Video: Sådan Styrkes Dine Næver

Video: Sådan Styrkes Dine Næver
Video: 10. september er en mirakuløs dag, sig bare et enkelt og magisk ord 2023, December
Anonim

Det tager ikke meget tid at styrke dine næver. Knytnævsstyrkende øvelser er enkle og overkommelige. De kan endda gøres derhjemme.

Sådan styrkes dine næver
Sådan styrkes dine næver

Stærke næver er hovedsageligt nødvendige for kampatleter. Disse er hovedsageligt boksere, sambister, karatekæmpere. Det er ikke svært at styrke dem.

Til at begynde med er du nødt til at forstå, at styrkelse af næverne betyder at styrke ledbånd og sener, der er inde i knytnæven.

Der er flere effektive øvelser, der kan hjælpe med at styrke dine næver. De udføres i et kompleks i flere tilgange. Cirkulær udførelse er også mulig.

1. Først og fremmest skal du strække fingre og hænder. Klemme og løsne fingrene såvel som cirkulære bevægelser med hænderne er velegnede.

2. Nu kan du starte de faktiske øvelser. Til at begynde med står vi på tæt afstand og står på fingrene. Maksimal tid. Vi står på vores næver med fingrene indad og begynder at rulle fra de forreste knogler til de bageste knogler. Ti gange der og det samme beløb tilbage. Vigtigt: denne øvelse skal udføres på en dæmpende overflade. Det kan være en måtte, pude, sofa.

3. Hængende på et håndklæde eller lagen. Ethvert materiale vil gøre.

4. Ved afslutningen af træningen skal du igen sløre fingrene og hænderne grundigt.

Du kan udføre dette kompleks til enhver tid. Professionelle atleter gør det normalt i slutningen af en træning. Den omtrentlige tid til at gennemføre disse øvelser er 10-15 minutter.

Anbefalede: