Hvordan Man Laver Vægttab øvelser

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Vægttab øvelser
Hvordan Man Laver Vægttab øvelser

Video: Hvordan Man Laver Vægttab øvelser

Video: Hvordan Man Laver Vægttab øvelser
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2024, April
Anonim

Hvis du beslutter at tabe dig, skal du nærme dig opgaven korrekt. Udeluk fra diæten, der er skadelig for figuren, mad med superkalorieindhold, begynd at spise rigtigt og lave gymnastik. For det højeste resultat ville det være rart at tage et abonnement på en fitnessklub. Klasser derhjemme vil dog hjælpe med at bringe figuren i orden og tabe sig.

Hvordan man laver vægttab øvelser
Hvordan man laver vægttab øvelser

Nødvendig

  • - træningsmåtte
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Overvægt kan bekæmpes. Selv hjemme. Du har bare brug for et ønske om at tage sig af dig selv og systematisk træning.

Trin 2

Gør et godt kompleks til ben, balder og skuldre. Udgangsposition - stående, fødderne skulderbredde fra hinanden. Tag håndvægte i dine hænder, og bøj albuerne i en ret vinkel, og bring håndvægtene tættere på dine ører. Sæt dig langsomt ned og sæt din bagdel tilbage. Skub derefter af med dine hæle, ret ud og stræk samtidig armene op og løft håndvægtene. Du skal udføre denne øvelse 10-12 gange.

Trin 3

Fremragende hjælp til at tabe sig, især i underlivet, øvelser "saks" og "cykel". Men de skal gøres korrekt. Læg dine hænder bag hovedet, løft dine ben 45 grader fra gulvet og udfør bevægelser med dem fem til ti gange, efterlign saksearbejdet og cykle. Prøv at bruge så mange muskler som muligt.

Trin 4

Hvis du gør det til en regel at tage regelmæssige cykelture om halvanden måned, falder pilen på skalaen et par kilo ned.

Trin 5

I kampen mod fedme er det nyttigt at huske det almindelige reb. Spring over det 50-100 gange om dagen, og resultatet vil ikke længe komme.

Trin 6

Hula-hoop øvelser viser også gode resultater. Ved at dreje bøjlen kan du både tabe sig og rydde op i taljen.

Trin 7

Løb, gå op ad trappen kan også erstatte træning i fitnesscentre til en vis grad. Disse typer sportsaktiviteter kræver ikke økonomiske omkostninger, og fordelene ved dem er ikke mindre.

Trin 8

Glem ikke squats. Denne øvelse er en stor hjælper i kampen mod overvægt og cellulite. Og ved at hakke giver du en reduktion i taljevolumen og forstærkning af bagdelene.

Trin 9

Enkel ind- og udånding hjælper med at fjerne fedt, styrke mavemusklerne og stramme den bøjende mave. Men de skal gøres med "følelse". Indånd og udånd kraftigt med din mave, træk ind og ud, indtil dine muskler gør ondt. Gentag denne øvelse i fem til ti minutter.

Anbefalede: