Effektive Hofte Slankende øvelser

Indholdsfortegnelse:

Effektive Hofte Slankende øvelser
Effektive Hofte Slankende øvelser

Video: Effektive Hofte Slankende øvelser

Video: Effektive Hofte Slankende øvelser
Video: 10 Styrkeøvelser mot Vonde Hofter 2024, Kan
Anonim

Smukke slanke hofter er mange kvinders drøm. Især ønsket om at opnå attraktive ben stiger mod begyndelsen af strandsæsonen. Et sæt effektive øvelser til vægttab i lårområdet hjælper med at opnå det ønskede resultat.

Effektive hofte slankende øvelser
Effektive hofte slankende øvelser

Nyttige tip

Eksperter anbefaler, ud over regelmæssigt at udføre et specielt sæt øvelser, skal du være særlig opmærksom på korrekt og afbalanceret ernæring. For eksempel kan systematisk træning kombineres med en herculean- eller anti-cellulitekost. Husk, at du bør konsultere din sundhedsperson, inden du begynder på visse diætrestriktioner.

Du bør ikke fylde musklerne med komplekse øvelser fra den første lektion. Den første uge er 2-3 sessioner på 30 minutter nok. Hovedkomplekset med træning skal omfatte en lille opvarmning, et grundlæggende kompleks og i slutningen nogle øvelser for at gendanne luftvejene. Den rigtige tilgang vil slippe af med cellulite og give dem en smuk form.

Det er værd at bemærke, at hofterne er sværest at tabe sig. Derfor skal de have særlig opmærksomhed. Husk at overvåge din vejrtrækning, mens du træner. Det skal være roligt, frit og jævnt.

Et sæt øvelser

Stå lige op med dine hænder i taljen. Hold øje med din ryg, den skal være lige. Fremad er det nødvendigt at hæve benet bøjet ved knæet og gradvist rette det ud. Øvelsen udføres i et langsomt tempo. Efter at have fikset benet ved slutpunktet vender vi gradvist tilbage til startpositionen. Øvelsen skal gentages 10-12 gange, skiftevis ben.

For effektivt at løfte bagdelene og forenden af låret skal der udføres specielle fremadgående lunger. I denne øvelse skal du sørge for at skifte knæ, hvile dine hænder på hofterne. 15-20 lunger vil være nok til at opbygge muskelmasse i dine ben.

For at eliminere slapheden på det indre lår skal du gøre følgende øvelse. Udgangsposition - liggende på ryggen. Løft dine ben op uden at bøje knæene. Langsomt spreder vi dem på siderne på bekostning af 3. Efterhånden vender vi tilbage til startpositionen. Øvelsen gentages 10-15 gange i 3 sæt.

Ved næste øvelse skal du placere dine hænder på skinkerne, mens du ligger ned. Benene strækkes fremad. Vi løfter dem langsomt op uden at bøje i knæene. Bemærk: ved løftning skal benene ikke gå til siderne. Efter at have rettet dem på slutpunktet vender vi gradvist tilbage til startpositionen. Øvelsen skal gentages 15-17 gange.

Vi tager en siddende stilling. I dette tilfælde skal benene være placeret skulderbredde fra hinanden med sokker vendt udad. Hænderne skal strækkes ud foran dig. Vi udfører squats, hvor vi så vidt muligt spænder musklerne i balder og lår. Efter at have rettet positionen ved slutpunktet går vi hurtigt op. Vi gentager øvelsen 10-12 gange.

Anbefalede: