Hvordan Man Vælger Kampsport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Kampsport
Hvordan Man Vælger Kampsport

Video: Hvordan Man Vælger Kampsport

Video: Hvordan Man Vælger Kampsport
Video: JEG TESTER KAMPSPORT 2024, April
Anonim

Et stort antal mennesker af begge køn og alle aldre beskæftiger sig med forskellige typer kampsport. Nogle er bare for at holde sig i form, andre forbereder sig på at konkurrere og forsvare landets ære. Ikke desto mindre valgte alle kampsport baseret på visse principper.

Hvordan man vælger kampsport
Hvordan man vælger kampsport

Instruktioner

Trin 1

Beslut selv, hvorfor du besluttede at tage kampsporten op. Den mest almindelige årsag er ønsket om at beskytte dig selv og dine kære mod mulige angreb. Men der er andre, ikke mindre overbevisende: at blive mere udviklet fysisk, styrke moral, blive mere behændig, fleksibel, smidig osv. Men vi må ikke glemme, at i sådanne sportsgrene som boksning, sambo, kickboxing kan du modtage kategorier (bælter) og konkurrere og modtage pengepræmier. Du kan endda tænke på en professionel karriere som atlet og træner.

Trin 2

Se videooptagelser af slagsmål af den type kampsport, du kan lide. Lad os sige, at du beslutter, at du vil lære at kæmpe tilbage og samtidig opbygge en succesrig karriere. En boksning eller brydningssektion er velegnet til dig. De er begge olympiske kampsport. Find videoer på Internettet, der viser sparring og konkurrence mellem disse sportsgrene. Hvis du kan lide dem, er dette et tegn på, at du kan lide at studere. Hvis de syntes for traumatiske for dig, kan du læse om kampsport som wushu, nyat-nam, kudo osv.

Trin 3

Spørg den autoritative mening fra etablerede fagfolk. Det er meget vigtigt altid at finde mennesker, der selv er blevet uddannet i denne eller den slags kampsport i praksis. Nu kan du gøre det meget let. Gå til et af hundreder af fora, der diskuterer fordelene og ulemperne ved kampsport. Et eksempel på en sådan ressource: battlespirit.ru. Stil alle dine spørgsmål til de besøgende på denne ressource.

Trin 4

Tag en klasse i kampsportafdelingen. Når du selv har samlet en liste over flere destinationer, du kan lide, kan du finde oplysninger på Internettet om sektionerne i din by. Kom til hver af dem og beslut dig for, hvilken der vil være mest behagelig for dig ud fra et psykologisk synspunkt. Efter 3-4 besøg i forskellige sektioner vil du allerede være i stand til ganske nøjagtigt at fortælle, hvor du vil træne. Øv dig i et par måneder, og find ud af, om du kan lide den valgte enkeltkamp eller ej.

Anbefalede: