Sådan Læres Kampsport

Indholdsfortegnelse:

Sådan Læres Kampsport
Sådan Læres Kampsport

Video: Sådan Læres Kampsport

Video: Sådan Læres Kampsport
Video: TESTER KAMPSPORT TALENT! 2024, April
Anonim

At mestre kampsporten er en lang proces og kræver en seriøs, viljestærk tilgang. Det er sværere at lære kampsport på egen hånd end i en gruppe under vejledning af en træner, men det ser ud til at være muligt.

Sådan læres kampsport
Sådan læres kampsport

Instruktioner

Trin 1

Bestem for dig selv det formål, hvormed du vil begynde at lære en bestemt kampsport, såvel som det niveau, hvor du vil mestre det.

Trin 2

Der er mange videoer, der viser dig alle de grundlæggende principper for kampsport. Køb selv dem, som du synes er rigtige for dig. Til dette vil det ikke være overflødigt at rådføre sig med erfarne mennesker: trænere, instruktører osv. Chat med dem om dette emne.

Trin 3

Byg din træningsplan. Husk, at træning skal finde sted mindst tre gange om ugen eller endnu mere. Sørg for at medtage generelle fitnessøvelser i din træningsplan. For at du skal være i stand til at udarbejde en tidsplan kompetent, er den bedste mulighed, hvis du henvender dig til de samme kampsporttrenere for passende anbefalinger eller ser på forskellige træningsplaner på Internettet.

Trin 4

Følg nøje din konstruerede tidsplan, som om du deltager i en kampsportundervisning, og hvis du springer over træning uden gyldig grund, vil du blive udvist fra gruppen. Det er vigtigt at lære at være stærk i selvorganisering og altid disciplinere sig selv, hvis man ønsker at opnå virkelig gode resultater.

Trin 5

Gå gennem træningsprogrammet så hurtigt, som du grundigt kan lære en bestemt lektion eller teknik. Du kan lære to og tre kampbevægelser eller strejker på samme tid. Sørg for, at du føler dine bevægelser, din krop og ikke kun mekanisk gentage de handlinger, der er vist i videoen eller beskrevet i en selvstudievejledning. Og se din ånde, mens du træner dine slag.

Anbefalede: