Sådan Træner Du Stansekraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Stansekraft
Sådan Træner Du Stansekraft

Video: Sådan Træner Du Stansekraft

Video: Sådan Træner Du Stansekraft
Video: Sådan Træner Du Din DRAGE I Minecraft!! 2023, November
Anonim

Vi ønsker alle at være store og stærke på den ene eller anden måde. Hvis det ikke er givet at være stor af natur, er der kun en udvej - at være stærk. Vi kan bevise styrke ved hjælp af to teknikker: brydning og slående. Med en vægt på 70 kg vil brydningsteknik mod en person, hvis vægt har oversteget hundrede, næppe fungere, og det viser sig, at der forbliver en slående teknik. For at træne kraften i slaget er bare et par øvelser nok, som kræver en systematisk udførelse.

Sådan træner du stansekraft
Sådan træner du stansekraft

Er det nødvendigt

  • - vægt
  • - håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Gør push-ups på dine næver så ofte som muligt. Når du rammer, følger din hånd en sti fra bunden eller fra siden. Med knytnæve-push-ups træner du din hånd, og den følger den samme bane som når du rammer. Push-ups også på næverne hjælper med at styrke knoglerne og øge den samlede stansekraft.

Trin 2

Når du arbejder på skygge boksning eller træner slag, skal du bruge en vægt på to til tre kg. Husk, at vægten af denne vægt skal være stor nok til at gøre armen træt og let nok, så du kan modstå hele træningen, arbejde med denne vægt og ikke bremse hverken i teknik eller i hastighed.

Trin 3

Saml en kettlebell, der vejer ti til seksten kg. Bøj over det og tag det med begge hænder. Ret dig op, hold den i dine hænder og klem håndfladerne tæt. Anbring den bag venstre side af låret, drej kroppen mod venstre og hold den fast med begge hænder. Skub det hurtigt fremad og opad med din venstre hånd, så det hænger i et sekund på et punkt overfor dine øjne, og lad det derefter bevæge sig bag dit højre lår og stadig klemme det med begge hænder. Gentag den samme øvelse bag højre lår med vægt på højre hånd uden stop.

Anbefalede: