Sådan Får Du Et Slag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Slag
Sådan Får Du Et Slag

Video: Sådan Får Du Et Slag

Video: Sådan Får Du Et Slag
Video: Christian Nygaard viser et slag nedad 2024, Kan
Anonim

I mangel af forberedelse, selv når du vinder af en kamp, kan du ofte blive såret, fra flået hud til forskudte led. Pakning bruges til at forberede stødflader til at slå, til at bære tunge belastninger. Kort sagt, så der ikke opstår alvorlige smerter ved påvirkning. Polstring reducerer også risikoen for alvorlige skader, hvis ikke den elimineres.

Sådan får du et slag
Sådan får du et slag

Instruktioner

Trin 1

Den første ting, du skal forstå, når du pakker, er at den på ingen måde skal forårsage personskade. Derfor er det meget vigtigt at kende "foranstaltningen". Du kan få forskellige skader, som det vil tage meget tid at helbrede. Derfor er det vigtigt at nærme sig påfyldningsprocessen rationelt og lytte nøje til coachens anbefalinger.

Trin 2

Måske er den mest almindelige påfyldningsmetode med makiwara. Dette er et simpelt apparat til at øve slag, både med hænder og fødder, en række slag. Makiwara er også praktisk til at øve side- og rygspark. Der er mange varianter af dette projektil, men det enkleste er en tynd stang, der er gravet ned i jorden og pakket ind i klud i anslagsområdet.

Trin 3

Glem ikke teknikken, når du fylder den. Hvis slaget leveres korrekt, kan du sikkert begynde at træne. Det vigtigste er at udføre øvelserne regelmæssigt og gradvist øge belastningen, så at sige, "uden fanatisme." På det første trin er 40-50 slag med hver hånd tilstrækkelig. Over tid begynder smerten at forsvinde, og antallet af slag kan øges.

Trin 4

Fyldning skal ske dagligt. Kun regelmæssig træning hjælper dig med at nå det ønskede resultat. Det er vigtigt at tydeligt opleve smerte fornemmelser. Stop polstring, hvis smerter begynder at stige.

Trin 5

Du kan også fylde derhjemme. Du har ikke brug for noget specielt udstyr til dette. Påfør lette slag på væggen, halv styrke (vigtigst af alt: Undgå at skade dine hænder). Dette styrker slagfladerne. Vær så forsigtig som muligt. Det vil være vanskeligt at bryde igennem væggen mildt sagt, så nogen af dine stærke slag vil blive givet til din hånd med endnu større kraft. Dette vil uundgåeligt føre til skade. Push-ups på næver hjælper også med at styrke knoene. Du kan stå både på to fremspringende knoer og på alle fire. Og så, og så vil det være rigtigt.

Anbefalede: