Sådan Oprettes En Push-up-post

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Push-up-post
Sådan Oprettes En Push-up-post

Video: Sådan Oprettes En Push-up-post

Video: Sådan Oprettes En Push-up-post
Video: Супер Пуш-ап (Super Push-up) от Monmio 2024, April
Anonim

Hvis du beslutter at oprette en rekord for push-ups, skal du først beslutte, hvilken slags push-ups du vil gøre. Du kan lave push-ups lige fra gulvet, eller du kan gøre det fra stængerne. Du kan lave push-ups, mens du står på den ene hånd, på dine næver, på tæerne, med lige ben eller på dine knæ.

Sådan oprettes en push-up-post
Sådan oprettes en push-up-post

Instruktioner

Trin 1

Når du har besluttet dig for typen af push-ups, skal du overveje, hvilken specifik rekord du gerne vil sætte - verden, personlig eller for eksempel blandt dine venner. Desuden er det værd at beslutte om forholdene - om du vil gøre push-ups i et stykke tid (hvem er hurtigere), oplever udholdenhed (hvem er længere) eller efter mængde (hvem er mere).

Trin 2

Hvis du ikke ønsker at begrænse dig til personlige optegnelser eller optegnelser blandt venner, er det værd at finde ud af, hvilken slags push-up-optegnelser der findes i verden. For eksempel den berømte engelske rekordindehaver for push-ups Paddy Doyle, der var i stand til at skubbe 4100 gange op, mens en kasse på 23 kg var bundet til ryggen. Han ejer også andre poster. Han formåede at udføre 7860 push-ups i træk, han kan gøre 1700 push-ups i timen og 37.000 gange om dagen.

Trin 3

Næsten alle muskler i den menneskelige krop er involveret i push-ups. Imidlertid er det kun to af dem - brystet og triceps, der udfører dynamisk arbejde for at ændre kroppens position, og resten er spændt statisk - med deres hjælp kan kroppen holde sig oprejst.

Trin 4

Der er følgende typer push-ups fra gulvet:

1) Push-ups med en smal indstilling af arme. Sådanne push-ups virker hovedsageligt på triceps og det indre område af brystmuskulaturen.

2) Push-ups med brede arme rettet mod midten af brystmusklerne.

3) Push-ups mod hovedet, når benene er stillet højere i forhold til hovedet, tvinger de øvre brystmuskler til at arbejde.

4) Knæ-push-ups - en let version af push-ups.

5) Push-ups med et spring.

6) Push-ups på den ene hånd.

Trin 5

Hvis du sætter dig selv som mål at blive en push-up-rekordindehaver, skal du beslutte nøjagtigt, hvordan du vil gøre push-ups, hvilke resultater du skal opnå, træne hårdt, og du vil opnå, hvad du vil.

Anbefalede: