Sådan Oprettes Et Motionscenter Derhjemme

Sådan Oprettes Et Motionscenter Derhjemme
Sådan Oprettes Et Motionscenter Derhjemme

Video: Sådan Oprettes Et Motionscenter Derhjemme

Video: Самомассаж лица и шеи. Массаж лица в домашних условиях. Массаж лица от морщин. Подробное видео! 2022, December
Anonim

Den forværrede miljøsituation og det hektiske tempo i livet skader vores helbred. Dette dikterer behovet for at afsætte mindst en halv time om dagen til sportsøvelser. Imidlertid har ikke alle råd til at gå i gymnastiksalen regelmæssigt, da dette kræver ikke kun selvdisciplin, men også tidskrævende og nogle gange mange penge. Derfor er ideen om at skabe et rum til at dyrke sport eller fitness lige hjemme besøgt af mange. Men hvordan gør man det korrekt?

Hjemmegymmet skal have alt hvad du behøver for at træne
Hjemmegymmet skal have alt hvad du behøver for at træne

Hvis du har en fast hensigt om at oprette et motionscenter derhjemme, skal du vide, hvordan du vælger det rigtige rum, hvordan du kan udstyre det, og hvordan du indretter det med sportsudstyr.

Valg af værelse

Hovedkravet til rummet er god ventilation. Under kraftig træning kræver kroppen en øget strøm af ilt, og hvis du inhalerer udsugningsluft, kan det forårsage et kvælningsangreb. Og betydningen af ​​hele virksomheden reduceres til nul, da sådanne øvelser ikke bringer andet end helbredsskader.

Hvad angår rummets størrelse, hvis du ikke sætter dig selv som mål at blive en professionel atlet, så vil selv en almindelig bred loggia passe dig til motion. Men hvis du har store planer, og du ser en sportsfremtid foran dig, skal du bruge et rum på mindst 20 kvm. m, især hvis du skal øve kampsport.

Gulvet i rummet skal være rimeligt blødt, men ikke tæppebelagt, da det samler støv. Det er bedst, hvis gulvet er dækket af linoleum. Hvis du skal træne med tungt sportsudstyr, så glem ikke naboerne nedenfor. I dette tilfælde skal du købe måtter.

Indretning af lokaler

Der skal være et spejl i rummet og helst flere. Fitnessøvelser kræver ofte kontrol over korrektheden af ​​bevægelser.

Hvis der ikke er nogen elektriske ledninger i det valgte rum, skal du installere det, da der skal være udstyr til afspilning af lyd i hjemmet. Det højere nervesystem mobiliseres til musikken, og en person føler glæde ved synkroniseringen af ​​sine bevægelser med rytmen i hans yndlingsmusik.

Valg af sportsudstyr

Afhængigt af dine mål, ambitioner og individuelle sundhedsindikatorer, skal du udstyre dit hjemmegymnastik med specifikt træningsudstyr.

Hvis dine sportsbehov er små, og du bare vil holde din krop i god form, skal du have følgende:

- kardiovaskulært udstyr

- håndvægte

- ekspander;

- vægstænger eller vandret stang.

I ovenstående liste er kardiovaskulært udstyr den centrale position. En hel gruppe enheder kaldes cardio-udstyr, som er designet til at holde det kardiovaskulære system i god form, og dette er meget vigtigere for helbredet end at have udviklede muskler. De mest almindelige typer kardiovaskulært udstyr er løbebånd, motionscykel, stepper, ellipsoid.

Dette minimale sæt sportsudstyr tillader ikke kun at "holde sig i form", men også tage et minimum af nyttigt beboelsesrum, hvilket er meget vigtigt for ejere af små lejligheder.

Hvis dit mål er ikke kun at blive sund, men også en stærk person, så bliver du nødt til at udføre styrkeøvelser. Til dette formål er der traditionelt sportsudstyr og moderne træningsudstyr. Almindeligt sportsudstyr til styrketræning er kettlebells, parallelle stænger, barbell osv. Med hensyn til styrketræningsudstyr er der flere typer af dem afhængigt af de muskelgrupper, der skal udvikles.

For at udstyre et hjemmegymnastik er det dog klogere at købe en universal simulator, der kombinerer flere funktioner og heller ikke tager meget plads.En sådan simulator er en kompleks enhed udstyret med en bænk, håndtag, stativer, stænger, blokke, fjedre og forskellige vægte. Det giver dig mulighed for at udvikle alle muskelgrupper.

Populær af emne.