Sådan Krymper Du Hofterne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Krymper Du Hofterne
Sådan Krymper Du Hofterne

Video: Sådan Krymper Du Hofterne

Video: Sådan Krymper Du Hofterne
Video: 10 Styrkeøvelser mot Vonde Hofter 2024, Kan
Anonim

Spørgsmålet om, hvordan man kan reducere hofterne, bekymrer mange kvinder. Moderne mode indebærer ikke kurveagtige former - og kvinder ty til kostvaner og motion og forsøger at slippe af med de ekstra centimeter. Det er ikke så let at reducere hofterne, men det er meget muligt, det vigtigste er at arbejde konstant med det, ikke glemme fysisk aktivitet og korrekt ernæring.

Sådan krymper du hofterne
Sådan krymper du hofterne

Er det nødvendigt

  • - Massagebørste,
  • - massagebanker
  • - anti-cellulitecreme.

Instruktioner

Trin 1

Reducer antallet af forbrugte kalorier, for dette skal du beregne, i henhold til din vægt og livsstil, hvor mange kalorier du har brug for om dagen. Fjern følgende fødevarer fra din kost: alkohol, kaffe, kartofler, minimer forbruget af animalsk fedt. Det vigtigste er, at din diæt er afbalanceret, og kroppen får nok næringsstoffer, den har brug for. Gå ikke på sultne diæter - spis rigtigt.

Trin 2

Begynd at spise fem gange om dagen. Sådan fraktioneret ernæring giver dig mulighed for ikke at føle sult, og på samme tid vil du spise mindre. Prøv at indtage den største mængde kalorier om morgenen, og efterlad lette snacks om aftenen.

Trin 3

Drik vand. For at din krop skal arbejde som et ur, skal du drikke mindst 1,5 liter vand om dagen og bedre - 2 liter.

Trin 4

Gå ind til sport. For at reducere lårets volumen er kraftbelastninger ikke egnede - på denne måde pumpes bare musklerne op. Egnede øvelser til dig er stående bensvingninger, "cykel", rotation af bøjlen på hofterne hjælper perfekt med at reducere hoftevolumenet. En anden mulighed for dig er gymnastik aerobic eller vand aerobic. Disse aktiviteter hjælper dig ikke kun med at reducere lydstyrken, men vil også give dig et boost af livskraft og energi. For dem, der foretrækker udendørs aktiviteter, er jogging også en fantastisk måde at fjerne fedt fra lårene på.

Trin 5

Lær massage på lår og bagdel - med en massagebørste, massagedåser eller bare masser dine lår med en hård vaskeklud hver gang du bader og bruser. Brug scrubs og cremer med en anti-cellulite effekt under en sådan massage.

Trin 6

Glem elevatoren. Gå op ad trappen, og lad elevatorerne være til dem, der er helt tilfredse med deres hofte størrelse.

Anbefalede: