Sådan Slipper Du Af "ører" På Hofterne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af "ører" På Hofterne
Sådan Slipper Du Af "ører" På Hofterne

Video: Sådan Slipper Du Af "ører" På Hofterne

Video: Sådan Slipper Du Af
Video: Karsprængninger | Sådan slipper du af med dem | Læge Ulrik Knap 2024, April
Anonim

"Ører", de er "ridebukser", er afrundede fede fremspring, der er placeret på ydersiden af låret. Det mest interessante er, at ikke alle kvinder har deres dannelse.

Sådan slipper du af "ører" på hofterne
Sådan slipper du af "ører" på hofterne

For nogle fordeles ekstra pund jævnt i kroppen, men for andre deponeres desværre fedt primært på balder, underliv og lår. Derudover skyldes undertiden dannelsen af "ridebukser" på figurens ejendomme og kan forekomme selv hos slanke kvinder.

Sådan slipper du af "ører"

1. Afslag på stegt, røget og fedtet mad. Udelukkelse af slik, boller og fastfood fra kosten. Moderat forbrug af stivelsesholdige fødevarer (kartofler, ris, pasta). Forbruger nok væske, friske grøntsager og frugter, magert kød, fisk og mejeriprodukter. Generelt hjælper alt, hvad der er skrevet om ordentlig sund kost, i kampen mod "ører".

2. Brug af modelleringskosmetik, kropsindpakning og massage ved hjælp af specielle børster og bånd. Du kan prøve cupping massage. Desuden vil disse procedurer forbedre hudens udseende betydeligt, og cellulite vil være meget mindre mærkbar.

3. En aktiv livsstil. Dette gælder ikke kun for fysisk træning, hvilket bestemt er meget vigtigt, men også for hverdagens aktiviteter. Glem ikke vandreture (mindst 15 minutter om dagen). Svømning, vridning af hulbøjle og springtov er meget nyttige.

Billede
Billede

Hvilke øvelser hjælper med at slippe af med "ører"

Mærkeligt nok, den mest enkle og tilgængelige selv for begyndere. Det vigtigste er at gøre dem regelmæssigt og hver dag afsætte tid til lektioner, når ingen generer dig.

1. Sving dit ben

Læg på din side. Med din ene hånd skal du hvile albuen på gulvet, placere den anden hånd foran kroppen. Løft benet, der ligger ovenpå, så højt som muligt. Træk sokken mod dig. Sving dit ben, mens det er i den nedre position, skal benet være hængende og ikke røre ved det andet ben. Rul nu over til den anden side og gentag for det andet ben. Udfør 30 gange i 2-3 sæt for hvert ben

2. Før benet til siden

Kom på alle fire. Løft det ene ben til siden, så der dannes en ret vinkel mellem dine ben. Det hævede ben skal være parallelt med gulvet. Bøj ikke ryggen. Lav nogle kraftige løft, og gentag derefter på det andet ben. Udfør 30 gange i 2-3 sæt for hvert ben.

3. Plie squats

Placer dine fødder meget bredere end dine skuldre. Strømper fra hinanden. Begynd at sidde på huk med dine knæ pegende til siderne. På det laveste punkt bør balderne ikke falde under knæet. Knæene skal danne en næsten ret vinkel. Hold et stykke tid, og vend tilbage til startpositionen. Denne øvelse kan udføres med vægte. Gentag 20 gange i 3 sæt.

4. Lunger til siden

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Placer dine hænder på dit bælte. Gå til siden med det ene ben, og bøj dit knæ. Overfør din vægt til dit bøjede ben. Gentag nu udfaldet på den anden side. Udfør øvelsen 15-20 gange i hver retning i 3 sæt.

Anbefalede: