Sådan Indsnævres Din Talje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsnævres Din Talje
Sådan Indsnævres Din Talje

Video: Sådan Indsnævres Din Talje

Video: Sådan Indsnævres Din Talje
Video: ❤️Шьём Бюджетный Вариант Пышной Юбки🚀 2024, April
Anonim

At sætte et mål om at tabe sig, ikke alle forstår, at forskellige dele af kroppen vil ændre deres volumen ujævnt. Afhængigt af de naturlige egenskaber vil de første resultater for nogle blive mere afspejlet i at reducere størrelsen på maven, mens effekten for andre kan påvirke brysterne mere. Hvis du forfølger et mere specifikt mål, kan du målrettet prøve at nå det - for eksempel ikke bare tabe sig, men prøv at indsnævre din talje.

Sådan indsnævres din talje
Sådan indsnævres din talje

Instruktioner

Trin 1

Gør dig klar til konstant og grundigt arbejde på din krop. Træn dig selv til at tænke over behovet for nøje at overholde det regime, du vælger selv. Hvis du har svært ved at imødekomme begrænsningerne, skal du øve med noget, der ikke er så stressende. Lær for eksempel i løbet af ugen at forlade huset på et bestemt tidspunkt. Træn din vilje for at undgå sammenbrud, mens du arbejder i taljen.

Trin 2

Træn de tværgående mavemuskler: det er dem, der giver dig mulighed for at indsnævre taljen, mens rettet arbejde med de langsgående muskler fører til en styrkelse af pressen, men samtidig øger de dette område. Vælg et af de mange kurser, der er tilgængelige i dag, og øv dig i 10-20 minutter om dagen. Prøv forskellige kombinationer af øvelser, og vælg de bedste til dig selv, eksperimenter. Her er blot nogle få eksempler på mulige komplekser.

Trin 3

Tag en vandret position, stræk og slapp af dine ben. Vær opmærksom på korrekt vejrtrækning: det er ekstremt vigtigt for øvelsen at være effektiv nok. Placer dine hænder bag hovedet, og løft din højre skulder ned fra gulvet, mens du trækker vejret ud. Krølle mod højre side af dine bækkenben, ikke mod det modsatte lår, som du normalt ville. Hold i 20 sekunder, og vend tilbage til startposition. Gentag på venstre side, og gør derefter to yderligere tilgange.

Trin 4

Lig på ryggen og løft dine ben bøjet ved knæene, stræk armene op (de skal ligge på overfladen). Tryk din nedre ryg godt ned på gulvet, og begynd samtidig at langsomt rette dit venstre ben mod gulvet, samtidig med at du laver en halvcirkel med din venstre hånd og retter det mod låret. Lemmerne skal røre gulvet på samme tid! Hold i en anspændt position i 20 sekunder, og begynd derefter at udføre øvelsen med din højre arm og ben, mens du samtidig vender tilbage til startpositionen med venstre.

Trin 5

Træn med en hula-bøjle - vælg en bøjle, der er behagelig for dig, og drej et par minutter hver dag. Bemærk dog, at unødvendigt massive bøjler ikke bør vrides for længe for at undgå at beskadige maveorganerne.

Trin 6

Glem ikke den hjælp, dit tøj kan give dig. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at stramme din talje i et korset, som du gjorde før, men at forme undertøj hjælper dig med at se slankere og fitere ud.

Anbefalede: