Sådan Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skøjter
Sådan Skøjter

Video: Sådan Skøjter

Video: Sådan Skøjter
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, Kan
Anonim

På tærsklen til De Olympiske Lege bliver enhver sport interessant, og man vil på en eller anden måde røre ved denne sportsbevægelse. Skøjteløb er både en meget sporty og vintersport. Hvad har du brug for at vide for at mestre skøjteløb?

skøjte
skøjte

Instruktioner

Trin 1

Valg af skøjter.

Kunstskøjter, hockey, løb, gå - uanset hvad du vælger, er det vigtigste en følelse af komfort. Støvlen skal være mindst en halv størrelse større, prøv skøjter på varme sokker. Skøjter lavet af kunstlæder bliver mindre våde og tørrer hurtigere, lavet af ægte læder - de absorberer fugt godt, fødderne tåges ikke op i dem, lavet af plastik - de er hårdere og billigere end andre. Prøv forskellige modeller, find ud af, hvilke der er mere bekvemme for dig.

Trin 2

De første trin.

Find din balance, når du træder på isen. Tag den grundlæggende stilling: bøj dine knæ og vip din krop lidt fremad, prøv at gå på isen uden at løfte dine ben fra overfladen. Situationen er ikke så håbløs, som den ser ud for første gang, brug en side til forsinkelse. Når du føler dig mere selvsikker, skal du begynde at glide. Hold dine ben i en svag vinkel i forhold til hinanden. Du skal skubbe af med den indvendige kant af skøjten. Efter at have skubbet af, skal du skubbe på den anden skøjte. I dette tilfælde skal kropsvægten overføres fra løbebenet til det bærende. Lær at rulle på hvert ben efter tur.

Trin 3

Glide.

Når du har lært at tage et langt skridt, kan du begynde at mestre mere komplekse elementer:

• at glide på de yderste kanter af skøjterne løber i en cirkel, når det frie ben, når det placeres på isen, krydser foran med støttebenet;

• glidende "lommelygte" - når du bevæger dig på isen på grund af at bringe og forlænge dine ben;

• glider bagud osv.

Langvarige træningsprogrammer giver dig mulighed for at forbedre dine færdigheder og udføre en række buer, indsnævringer, spiraler, rotationer og spring.

Trin 4

Bremsning.

Bremsning kan udføres på forskellige måder: ved at trykke på den indvendige kant af ryggen på benet bagved eller ved at dreje hen over bevægelsen af benets fod foran. Bremsning med tå eller hæl på skøjten er uacceptabel, da det er fyldt med skade.

Anbefalede: