Hvordan Man Tager På I Vægt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tager På I Vægt
Hvordan Man Tager På I Vægt

Video: Hvordan Man Tager På I Vægt

Video: Hvordan Man Tager På I Vægt
Video: SÅDAN TOG JEG PÅ I VÆGT:) 2024, Kan
Anonim

For enhver nybegynder inden for bodybuilding er hovedopgaven at få masse allerede i den indledende fase af træningen. Dette er et meget vigtigt skridt i at opbygge en smuk krop. Det kræver viden om visse handlinger, der skal følges nøje.

Hvordan man tager på i vægt
Hvordan man tager på i vægt

Er det nødvendigt

  • - træningsprogram;
  • - økologiske produkter
  • - sportsuniformer.

Instruktioner

Trin 1

Opret et træningsprogram baseret på din erfaring med modstandstræning. For at få vægten til at vokse, skal du træne ikke mere end 2-3 gange om ugen, kun udføre grundlæggende øvelser på ben, ryg og bryst. Dette kan gøres i 2 eller 3 træningsprogrammer. Det er meget vigtigt ikke at overbelaste musklerne og kroppen i første fase af træningen, derfor anbefales begyndere kun at træne tirsdag og fredag og for mere erfarne - mandag, onsdag og fredag.

Trin 2

Træ kun med en vægtstang, der påvirker store lag af muskler og efterlader simulatorerne i flere måneder. De er kun gode, når du allerede har nok muskelmasse til at forme din krop. Øg konstant vægten i sammensatte øvelser og træner til grænsen for din styrke. Normalt skal 1 træning ikke vare mere end 60 minutter, men du skal give alt hvad du kan!

Trin 3

Spis ofte små måltider. Din daglige diæt skal være det vigtigste redskab til at gå op i vægt, for ellers vil du ikke være i stand til at tage et eneste kilo op. Dette er et aksiom i vægttræning! Beregn konstant den nødvendige tilførsel af proteiner og kulhydrater. Spis kun naturlige fødevarer som kød (oksekød), hytteost, blæksprutte, fisk, æg, mælk. Slip af med for fed og junkfood: mayonnaise, svinefedt eller svinekød.

Trin 4

Føj sports ernæring til din diæt. Først har du kun brug for 90% protein og en god vinder. Tag en proteinshake 2-3 gange om dagen med 500 ml. mælk og drik den mellem måltiderne. Brug en gainer før og efter træning i samme andel som protein.

Trin 5

Få mere hvile. Ud over korrekt ernæring og træning skal du overholde det daglige regime og bruge mindst 8 timers søvn om dagen. Uden at overholde denne regel er det meget vanskeligt at få endnu en lille masse, da du forbrænder de nødvendige kalorier og forstyrrer stofskiftet. Afslapning inkluderer også en rolig opfattelse af vanskelige livssituationer og modstand mod stress. Din indre tilstand skal være konstant afbalanceret.

Anbefalede: