Sådan Udvikles Sener

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Sener
Sådan Udvikles Sener

Video: Sådan Udvikles Sener

Video: Sådan Udvikles Sener
Video: Mahmut Orhan & Sena Sener - Fly Above (ERS REMIX) 2024, Kan
Anonim

Menneskelige muskler tillader bevægelse i forskellige retninger. Sener er en del af musklerne. Deres harmoniske udvikling hjælper ikke kun med at forbedre reaktionen, men hjælper også med at beskytte knogler. Så hvilke øvelser er det værd at gøre for dette?

Sådan udvikles sener
Sådan udvikles sener

Instruktioner

Trin 1

Lav strækøvelser først. Denne forberedende fase er nødvendig, så senerne vænner sig til fysisk aktivitet. Dette beskytter dig mod skader. Begynd at strække dine ben og torso. Brug ikke mere end 3-5 minutter på dette. Pedal på en stationær cykel eller springtov.

Trin 2

Udfør skinnehævninger, stræk det så meget som muligt. Overfør din vægt til dit venstre ben og tag din højre ryg et skridt. Gør dette på en sådan måde, at du kan mærke spændingen godt. Sænk hælen til jorden. Hold denne position i 30 sekunder, og gentag den samme med dit venstre ben. Gentag denne strækning.

Trin 3

Vend mod væggen, og læg din vægt på dit højre ben. Stig langsomt op og placer den på fodbolden. Bliv i denne position et par øjeblikke, og vend derefter langsomt tilbage til startpositionen. Gentag denne øvelse mindst seks gange ved hjælp af en væg for balance. Gør det samme for venstre ben.

Trin 4

Sid på gulvet med dine ben fra hinanden og foran dig. Placer dine hænder på dine knæ og bevæg dig langsomt mod dine fødder. Skub så langt som muligt, bøj dine ben og træk tæerne tilbage mod underbenet. Hold denne strækning i 30 sekunder. Gentag denne øvelse en gang til.

Trin 5

Oprethold en afbalanceret diæt. Det afspejles primært i den anatomiske integritet og forbrug af forskellige typer naturlige produkter. Dette vil hjælpe med at fremskynde væksten og styrkelsen af senerne. Mineraler og vitaminer vil fremme vævsregenerering. Dette vil have en stor effekt på at styrke senerne!

Trin 6

Fokuser på dine kalvemuskler, mens du træner. Når du træner dem, holder senerne elastiske. Gør ovenstående øvelser, kost og bliv i form. Så bliver der et hurtigt resultat!

Anbefalede: