Sådan Strækkes Sener

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strækkes Sener
Sådan Strækkes Sener

Video: Sådan Strækkes Sener

Video: Sådan Strækkes Sener
Video: Sådan griller du den perfekte Culottesteg 2024, April
Anonim

Sikkert har mange mindst en gang været nødt til at komme i en meget ubehagelig situation, da en person efter at have snublet lidt på en ujævn vej blev såret i form af en strækning af senen i ankledelen. Dette er meget ubehageligt. Så lad os reducere sandsynligheden for sådanne skader ved selv at strække senerne.

Sådan strækkes sener
Sådan strækkes sener

Instruktioner

Trin 1

Så for at gøre anklens sener mere stabile, for eksempel for at vride benene, skal du regelmæssigt gøre følgende enkle øvelser: - Gå på knæene, så dine fødder peger opad, læn dig gradvist tilbage hele vejen og gør fjedrende bevægelser i 30 sekunder, som om de hoppede. Sid derefter på dine hæle i yderligere 30 sekunder. Hvis det gør ondt at sidde helt ned, skal du finde en position, hvor du vil være tæt på smerten, men du vil kun føle spænding. Gør ovenstående handlinger på dette niveau; - stå på de ydre kanter af dine fødder barfodet (eller i sokker) og gå rundt i lokalet i et minut og tag afslappede og korte skridt.

Trin 2

Lad os gå videre til hamstrings: - Lig på ryggen og løft dit højre ben op. Tag fat i lægområdet med din venstre hånd og træk dit ben mod dig, og hold det lige. Træk så langt du kan uden svær smerte i 10 sekunder, og sænk derefter langsomt benet. Udfør denne øvelse 6 gange for hvert ben; - yogaøvelse. Fra stående stilling, bøj (du kan bøje knæene let) ned og tryk tæerne på tæerne med fingrene og strække dig fra halebenet fremad i 10 sekunder.

Trin 3

Velstrakte og elastiske hamstrings forhindrer smerter i ryggen og lænden, da uudviklede hamstrings tilskynder bækkenet til at rette sig ud, hvilket lægger unødvendigt stress på ryggen og lænden. Derfor gør disse øvelser dagligt, og du vil helt sikkert se resultatet.

Anbefalede: