Kickboxing-konkurrence: Systemet Med Regler

Kickboxing-konkurrence: Systemet Med Regler
Kickboxing-konkurrence: Systemet Med Regler

Video: Kickboxing-konkurrence: Systemet Med Regler

Video: Kickboxing-konkurrence: Systemet Med Regler
Video: Combinaison Kick Boxing (2013) 2024, April
Anonim

For at starte en professionel kickboxingkarriere og konkurrere i verdensklasse konkurrencer og mesterskaber skal du kende nogle af de regler, som kickboxing-konkurrencer følger.

Kickboxing-konkurrence: systemet med regler
Kickboxing-konkurrence: systemet med regler

Regelisten er meget lang og kræver grundig undersøgelse, så vi foreslår kun at overveje generelle punkter på dette område. Den første ting at bemærke er pasets alderskategori. Drenge og piger fra tolv år har lov til at konkurrere. I stigende rækkefølge, fra tolv til seksten år gamle - disse er unge, fra seksten til atten år gamle - disse er allerede juniorer. Enhver, der er ældre, tilhører voksenkategorien atleter. Et andet vigtigt punkt - hvis deltageren kun er atten år gammel, men samtidig har han den første kategori i kickboxing, kan han, hvis han ønsker det, optræde i voksenkategorien.

Det andet vigtige punkt er den obligatoriske fulde lægeundersøgelse af atleten, afvejning af ham og kontrol af udstyret. Ud over kickboxing forberedes thailandske boksningskurser også til sådanne elementer, da kulturen i disse kampsport ligner hinanden noget. Hver atlet informeres om sine rettigheder og forpligtelser samt yderligere instruktioner vedrørende forbudte strejker og kampens varighed, afhængigt af alderskategori, diskuteres. Det antages, at atleten skal være opmærksom på dette, selv før han deltager i kickboxing-konkurrencen, men rækkefølgen af begivenheden kræver overholdelse af denne regel.

Reglerne inkluderer mange flere forskellige punkter, såsom dommer, proceduren for beregning af point samt andre lige så vigtige punkter. Inden han forbereder sig til konkurrencen, lærer træneren omhyggeligt den potentielle deltager med alle nuancer, så der ikke er nogen spørgsmål under konkurrencen. Hvis du bare vil starte din professionelle eller endda amatørkarriere, skal du stadig vide om det grundlæggende i at opbygge en kamp.

Anbefalede: