Hvad Er Raja Yoga, Og Hvilket Sted Indtager Det I Systemet?

Hvad Er Raja Yoga, Og Hvilket Sted Indtager Det I Systemet?
Hvad Er Raja Yoga, Og Hvilket Sted Indtager Det I Systemet?

Video: Hvad Er Raja Yoga, Og Hvilket Sted Indtager Det I Systemet?

Video: Hvad Er Raja Yoga, Og Hvilket Sted Indtager Det I Systemet?
Video: DAY1-Rajayoga Meditation Course | INTRODUCTION to Meditation | Sister BK Ranjani 2024, April
Anonim

Raja yoga kaldes kontorets yoga, præsidentens yoga. Raja yoga er et praktisk system til anvendelse af testamentet. Hele yogasystemet er ét, men i denne undervisning er der forskellige metoder, der arbejder med forskellige manifestationer af en person. En sådan evne til at styre os selv, til at kontrollere verden omkring os er også vores manifestation.

Chto takoe Radzha-joga
Chto takoe Radzha-joga

Raja yoga hjælper med at sameksistere med omverdenen, denne yoga er ledelsesmæssig. Når vi praktiserer Raja Yoga, afslører vi i os selv det skjulte potentiale, som vi ikke engang vidste om.

Blandt de mange andre typer yoga indtager Raja Yoga en høj position. Der er en opfattelse af, at denne yoga ikke bør praktiseres, før en person bliver fortrolig med andre yogier, såsom pranayama yoga, kriya yoga, hatha yoga.

Disse yogas skaber som det er grundlaget for Raja Yoga. Dette skyldes det faktum, at Raja Yoga studerer de sværere at opfatte manifestationer. Disse er subtile, mentale processer, der finder sted inde i en person, i hans hoved, i hans bevidsthed. Alle disse processer er baseret på vilje.

I forskellige yogasystemer gives en anden klassificering af de discipliner, der er inkluderet i den. Yogasutraerne fra Patanjali beskriver det otte gange system af yogatrin, Ashtanga, hvilket betyder otte. Raja yoga i dette system indtager de sidste fire trin, der kommer efter pranayam.

Der er andre yogasystemer, der beskriver et andet værktøjssæt, som Raja Yoga bruger. Men ikke desto mindre indtager denne retning overalt en høj position overalt.

Undervisningen i Raja Yoga er baseret på nogle grundlæggende principper og er baseret på aksiomerne i Raja Yoga. Raja Yoga fortæller os om nogle superlogiske ting. Men da vi nærmer os disse ting ved hjælp af logik, ved hjælp af øvelser, der er forståelige for vores sind, observeres ingen overtrædelse af logikken.

Anbefalede: