Raja Yoga. Hvad Er Faren For Tvivl

Raja Yoga. Hvad Er Faren For Tvivl
Raja Yoga. Hvad Er Faren For Tvivl

Video: Raja Yoga. Hvad Er Faren For Tvivl

Video: Raja Yoga. Hvad Er Faren For Tvivl
Video: O QUE É RAJA YOGA? Teosofista Irenice Miranda 2024, Kan
Anonim

Det menneskelige sind er tilbøjeligt til at tvivle på rigtigheden af de tilsigtede mål. Tvivl om jeg har styrke nok. Fra et yogaperspektiv er tvivl en af de største hindringer for at nå dine mål.

v-chem-opasnost'-somnenij
v-chem-opasnost'-somnenij

Vi tvivler, og det viser sig, at vi tager et skridt fremad, derefter et skridt tilbage. Som et resultat rykker vi ikke frem, men forbliver i startpositionen. Tvivl tillader os heller ikke at droppe det, vi har planlagt, og gøre det, vi er sikre på.

På grund af dette spilder en enorm mængde energi, tiden går, og vi markerer tiden. Yoga opmuntrer os til at fjerne tvivl og begynde at opfylde vores planer. Du skal tro på dig selv! Senere, når vi opnår det, vi ønsker, vil vores tro vokse naturligt. Men først skal vi gøre en indsats.

Vi sætter os et mål, vi opfylder det. Efterhånden øges kompleksiteten af opgaverne, og med dem vokser troen på os selv, viljen styrkes. Og det bliver lettere for os at kontrollere vores sind. Bevidsthed kastes ikke længere rundt, men er under vores kontrol.

For at gøre alt dette skal du selvfølgelig stamme! Omkostningerne påhviler både mentale og fysiske processer. Evnen til at fokusere på en opgave kræver brug af viljestyrke. Men vores vilje er netop, hvad der udvikler sig, når vi anvender den. Hvis vi ikke bruger det i vores liv, bliver det ikke stærkere.

For at styrke viljen kan vi henvende os til Raja Yoga. Den indeholder mange øvelser til at afsløre viljestyrke i os. Dette vil i sidste ende hjælpe os med at klare vanskelige livssituationer og vil også være en seriøs hjælp, man måske endda siger nødvendigt, på vejen for vores åndelige udvikling.

Anbefalede: