Maksimal Vægttab: Hvad Er Faren?

Indholdsfortegnelse:

Maksimal Vægttab: Hvad Er Faren?
Maksimal Vægttab: Hvad Er Faren?

Video: Maksimal Vægttab: Hvad Er Faren?

Video: Maksimal Vægttab: Hvad Er Faren?
Video: Keto og vægttab - Det handler om mere end kalorier. Motivation, langsigtet, sundhed, osv. 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker, der ønsker at tabe sig, ønsker øjeblikkelige resultater. De mener, at det er muligt at tabe 1 kg om dagen og tror, at det vil være sikkert for deres krop. Men sult og slankekure kan føre til alvorlige problemer.

Maksimal vægttab: hvad er faren?
Maksimal vægttab: hvad er faren?

Vægttab fysiologi

Den menneskelige krop adlyder ligesom alle verdens partikler på planeten Jorden fysikens love og især loven om bevarelse af energi. Det er ideelt set, at han søger at bruge så meget energi sammen med mad, som han bruger i løbet af dagen. For at tabe disse ekstra pund, skal du stoppe med at fodre dem. Det vil sige, at du har brug for at bruge meget mere energi, end du bruger det.

Hvordan man hurtigt taber fedt uden at skade skønheden. Er det muligt at?

Eksperter har fundet ud af, at den maksimale mængde fedt, der kan gå tabt på en dag med fuldstændig sult, kun er 200 g. Og resten af den vægt, som en person mister, er vand og muskelmasse. Som et resultat opnås ikke målet om at tabe sig - at blive smukkere og slankere. Phyto-te til vægttab og kosttilskud fungerer på samme måde. De fjerner simpelthen overskydende væske fra kroppen og kan føre til dehydrering.

Det er normalt ikke muligt hurtigt at tabe fedt uden at skade udseendet, da en persons kropsvægt stiger med årene. Og et skarpt vægttab fører primært til sagging af huden. Huden kan ikke klare det hurtige tab af kropsvolumen. Og så er du nødt til at vende sig til hjælp fra kosmetologer for at slippe af med overdreven brug.

Derfor anbefales det at tabe sig gradvist - 1 kg om måneden på komplekse diæter. Efter kosten skal du også øge kalorierne lidt efter lidt, så der ikke er nogen tilbagevenden til den tidligere vægt. Klasser med speciel gymnastik hjælper effektivt vægttab: Pilates, body flex. Vægttab er langsomt, men støt.

Uopsætteligt vægttab er sundhedsskadeligt

Nogle mennesker drømmer om at tabe sig med det samme til en vigtig begivenhed. De begynder at sulte eller på en stiv diæt. Dette kan naturligvis give et synligt og hurtigt resultat. Men som regel er den kortvarig. Da kroppen efter den stress, der er forårsaget af den, kan få flere kilo, end den havde før dietten.

En person har brug for en vis mængde proteiner, fedtstoffer, kulhydrater samt vitaminer og mineraler hver dag. Og hårde monodieter består normalt af en eller to fødevarer. De udarmede kosten for dem, der taber sig i en sådan grad, at de ofte fører til en forstyrrelse i det endokrine system. Og fuldstændig faste er generelt farligt at udføre uden tilsyn af en ernæringsekspert. Der er kendte dødsfald efter en analfabet udgang fra sult. En pludselig udgang fra enhver diæt er heller ikke harmløs.

Den mest effektive måde at tabe sig på er ikke engang slankekure, men blot at begrænse mængden af mad, du spiser. Spis, helst i små portioner, men oftere. Således vil maven trække sig sammen. Og i fremtiden har han brug for meget mindre mad til mætning. At tabe sig hurtigt er fyldt med konsekvenser, som det kan være svært at slippe af med.

Anbefalede: