Sådan Rocker Du Kroppen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rocker Du Kroppen
Sådan Rocker Du Kroppen

Video: Sådan Rocker Du Kroppen

Video: Sådan Rocker Du Kroppen
Video: Interview med TV 2 Lorry: Exit, bander-/rockergrupperinger. Instagram: Exit_Martin 2024, Kan
Anonim

For at have en smuk pumpet krop skal du besøge gymnastiksalen regelmæssigt. bare at gå i gymnastiksalen tre gange om ugen er ikke nok. Hvis du vil gøre betydelige fremskridt i udviklingen af muskelmasse, skal du strengt følge nogle få grundlæggende principper, der hjælper dig med at opbygge dine drømmekroppe.

Sådan rocker du kroppen
Sådan rocker du kroppen

Er det nødvendigt

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Lav først en plan for din træning i gymnastiksalen. Organiser dine træningsprogrammer og hold en nøje oversigt over den vægt, du arbejder med, antallet af gentagelser og sæt. Dette giver dig mulighed for at spore dine fremskridt og give dig mere motivation end bare at udføre øvelserne. Hvis du ændrer træningsmetoden og kombinationen af belastninger, kan du straks adskille den effektive metode fra den ineffektive.

Trin 2

Træn regelmæssigt, tag kun pauser, hvis du er syg, eller hvis du ikke er kommet dig nok. Den gyldne regel for muskelarbejde er at arbejde på to eller tre muskelgrupper om dagen, arbejde dem til fiasko og umuligheden af at udføre fire fulde gentagelser med en arbejdsvægt. Den optimale pause mellem træning er en dag.

Trin 3

Skift træningsprogram og øvelser, du bruger hver anden til tredje måned. Faktum er, at musklerne har tendens til at vænne sig til de øvelser, du laver, og ikke reagerer fuldt ud på dem. For at gøre dette skal du ændre typer øvelser. Så musklerne vil vokse mere intensivt.

Trin 4

Spis rigtigt. For at eliminere overskydende fedt skal du spise mad med et lavt fedtindhold, men med et højt proteinindhold. Brug et højprotein-sportsnæringstilskud for at maksimere muskelvækst.

Anbefalede: