Sådan Rocker Du Din Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rocker Du Din Krop
Sådan Rocker Du Din Krop

Video: Sådan Rocker Du Din Krop

Video: Sådan Rocker Du Din Krop
Video: Реабилитация после инсульта Движение и контроль тела, 2/2 часть 2024, Kan
Anonim

For at gøre dig selv til en slankere muskuløs krop og bedre beherske de forskellige teknikker, der hjælper dig med at få succes i dette, skal du tage højde for nogle mindre kendte, men vigtige fakta.

Sådan rocker du din krop
Sådan rocker du din krop

Er det nødvendigt

Fitnessklub, computer med internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Du er nødt til at forbedre din generelle fysiske kondition. Løb, svømning, aerobic - med deres hjælp kan du få den udholdenhed, som du har brug for senere for at forbrænde fedt og opbygge muskler.

Trin 2

Bemærk, at hvis hele din krop er i god stand, vil det være meget lettere at pumpe det op. Desuden vil den teknisk vanskelige og kedelige træning af individuelle muskler være mere effektiv og med de bedste resultater. Overvej hvordan du har det. Hvis du tror, du kan bruge 45 minutter eller en time i konstant bevægelse og spænding, skal du begynde at pumpe.

Trin 3

Sørg for, at din træning i gymnastiksalen er tydeligt fokuseret på målmuskeludvikling. I stedet for at arbejde med lette vægte og høje reps, skal du øge vægten til værdier, der virkelig udfordrer dine evner. I dag er det velkendt, at antallet af gentagelser for vægtarbejde ikke bør overstige 5-8 gange pr. Sæt. Desuden skal den sidste, sjette eller syvende gentagelse udføres på grænsen af dine evner. Tre eller fire tilgange er nok.

Trin 4

I perioden med at pumpe din krop skal du se, hvordan du spiser. Fjern slik fra din diæt, hold dig væk fra stegte fedtholdige fødevarer og medtag mere friske grøntsager, magert kød og frugt i din daglige kost. Husk at for at opbygge din krop hurtigere er du nødt til at spise en masse proteinrige fødevarer, dvs. spis fisk, kylling, æg. Spis durum hvede spaghetti og syrnet kornbrød og glem alt om hvidt brød, hvid ris og almindelig pasta. Forresten er proteinstænger (snacks), der generelt er tilgængelige i dag, en god mulighed for at få en ekstra portion protein. Disse barer er som regel beriget med sporstoffer og vitaminer, og dette vil også tilføje en afgift, der effektivt kan bruges op under træning.

Trin 5

Under uddannelse skal du omgå maskiner, der lover hurtig vækst i volumen - prøv at arbejde mere med frie vægte. Store biceps, store triceps og fremragende abs kan gøres med både vægtstænger og håndvægte.

Trin 6

Overbelast ikke på nogen måde. En træning bør ikke tage længere tid end 1 time, og fire træningsprogrammer om ugen er absolut tilstrækkelige til optimale resultater. Dine muskler bliver kun større, hvis du giver dem nok tid til at hvile mellem træningen. Glem ikke at ændre sæt øvelser, gør dem ikke til en vane - ændre træningsprogrammet, rotere komplekserne i henhold til et tilfældigt principstemperatur og sikre en harmonisk udvikling af alle muskler.

Anbefalede: