Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Lave øvelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Lave øvelser
Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Lave øvelser

Video: Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Lave øvelser

Video: Sådan Tvinges Du Dig Selv Til At Lave øvelser
Video: Guidet meditation til øget selvværd & selvaccept - Lær at elske dig selv 2024, April
Anonim

Næsten alle af os fik at vide, hvor vigtigt det er at lave morgenøvelser, hvad enten det er råd fra forældre eller råd fra andre atleter, men af en eller anden grund havde det ringe effekt på mange af os.

Sådan tvinges du selv til at lave øvelser
Sådan tvinges du selv til at lave øvelser

Instruktioner

Trin 1

Køb en meget dyr træningsdragt. Giv mindst halvdelen af din løn til denne dragt.

Trin 2

Hæng denne dragt i din lejlighed, så når du står op om morgenen, er det første, du ser på, din nye dyre træningsdragt. Dette vil i tankerne forårsage tanker som”Nå, det er ikke forgæves, at der blev givet så mange penge til det!”.

Trin 3

Giv dig selv ultimatums. For eksempel sæt dette: "Hvis jeg ikke står op i dette øjeblik og begynder at træne, så spiser jeg ikke i dag hele dagen i dag." I modsætning hertil, kom med noget, der er vigtigt for dig. Dette er, hvis du let kan holde på uden mad.

Trin 4

Se efter inspiration, motivation til at lave dine morgenøvelser regelmæssigt. Læs artikler om autoritative kilder om fordelene ved morgenøvelser.

Trin 5

Bliv vant til at træne. For at gøre dette skal du skaffe noget gammelt sovjetisk påtrængende vækkeur eller, endnu bedre, indstille et vækkeur på din mobiltelefon eller computer og indstille din mest elskede sang som ringetone. Hvis du har valgt en mobiltelefon eller et vækkeur, skal du lægge det væk fra dig, så du bliver nødt til at rejse dig for endelig at slukke for det.

Trin 6

Du rejste dig - det er halvdelen af kampen, du så en dragt, som du betalte halvdelen af din løn for - en anden incitamentfaktor, afsluttede et ultimatum med dig selv - der er ikke længere nogen mening i at nægte at opkræve. Så gør det!

Trin 7

Først kan du lave øvelser som en robot - berømte læger taler om dette, andre berømte mennesker gør det og så videre, mens din entusiasme naturligt kan forsvinde. Men dette vil kun være sådan, indtil du begynder at mærke fordelene og se resultaterne af øvelserne. I mellemtiden skal du afskaffe, afslutte et ultimatum med dig selv og udføre dine øvelser og knurre over, at alle stadig sover på dette tidspunkt.

Anbefalede: