Sådan Fjernes Tykke Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Tykke Ben
Sådan Fjernes Tykke Ben

Video: Sådan Fjernes Tykke Ben

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 🎁 Мозоль с СЮРПРИЗОМ!😱 СТЕРЖНЕВАЯ МОЗОЛЬ.Как убрать НАТОПТЫШИ.Педикюр ПОДРОБНО.Deep Callus 2023, Februar
Anonim

Skammer du dig over at dukke op på stranden? Gør dine ben ondt, når du går i lang tid? Bare et par trin hjælper dig med at løse situationen. Efter meget kort tid vil du allerede begynde at mærke resultatet. Desuden vil du ikke kun befri dine fedtben, men også forbedre dit helbred. Og vigtigst af alt: det er gratis, alt afhænger af dit ønske.

Sådan fjernes tykke ben
Sådan fjernes tykke ben

Instruktioner

Trin 1

For det første er squats den mest almindelige, men samtidig effektive lektion. Det er værd at starte med fem gange om dagen, det er bedst at gøre dette om morgenen. Det er værd at hakke hver dag, først tilføje fem squats, tre dage senere, to, og derefter afhængigt af dit ønske og udholdenhed. Men under ingen omstændigheder skal linjen sænkes: "I går gjorde jeg tredive, der vil ikke ske noget forfærdeligt, hvis jeg i dag gør femogtyve." Du skal i det mindste holde på et bestemt niveau.

Trin 2

Det næste trin er jogging. Du bør ikke tænde jogging med det samme, du kan gøre dem efter en uge fra starten af ​​squats. Løb er bedst enten om morgenen (før det er for varmt) eller om aftenen. Det tilrådes at løbe ved vandet - dette hjælper dig med at holde vejret og bare tilføje noget skind til din aktivitet. Igen skal du ikke straks lægge dig selv op - du skal starte med en ti-minutters jogging, og kun derefter tilføje tid og endda lave små ryk. At køre hver dag er ikke nødvendigt: selvom det vil fremskynde processen med at slippe af med fedt, kan det være irriterende, og du skal spare tid.

Trin 3

Strækning bør også overvejes. Strækning er et must for smukke ben. Prøv først at strække, indtil dine ben begynder at gøre ondt, og bliv i denne position i ti sekunder. Næste gang er det værd at øge strækningen, endda udholde smerte, men også øge tålmodighedstiden til femten sekunder. Det er værd at prøve at splitte på venstre ben, til højre, på tværs osv.

Trin 4

Og en mere, også almindelig, men også vigtig ting: mad. Belast dig ikke med kostvaner, der faktisk kun kan gøre tingene værre. Kost er en beslutning mod naturen, fordi enhver person har brug for at spise normalt. Men gå ikke for langt, nemlig misbrug af fede fødevarer, fastfood og andre reagenser, hvorefter fedt ikke kun på benene, men på hele kroppen kan forekomme.

Trin 5

Og selvfølgelig, når du har fritid, skal du ikke sidde dine bukser på en stol - dette gør dine ben ikke pænere. Vandring, cykling, gåtur med hunden eller bare gå ned ad gaden kan hjælpe. Jo mere du går, jo hurtigere forbrændes fedt. Og at gå i frisk luft er også rart.

Populær af emne.