Sådan Fjernes Slappe Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Slappe Ben
Sådan Fjernes Slappe Ben

Video: Sådan Fjernes Slappe Ben

Video: 🎁 Мозоль с СЮРПРИЗОМ!😱 СТЕРЖНЕВАЯ МОЗОЛЬ.Как убрать НАТОПТЫШИ.Педикюр ПОДРОБНО.Deep Callus 2022, December
Anonim

For at holde dine ben altid slanke og smukke, skal du konstant holde dem i form, ligesom hele kroppen. Og dette kræver en integreret tilgang bestående af en afbalanceret diæt, systematisk fysisk aktivitet og vandprocedurer.

Sådan fjernes slappe ben
Sådan fjernes slappe ben

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil fjerne sløvhed på dine ben, skal du først foretrække intens fysisk aktivitet. Når du har bragt dine ben i den ønskede form, bliver du kun nødt til at opretholde dem i god form og bruge øvelser i 20 minutter tre gange om ugen.

Trin 2

Vær opmærksom på, at et almindeligt springtov, hula-hoop, det vil sige en hoop, cykling, jogging og svømning, hjælper med cellulite og hængende væv på ben og balder. Vælg enhver form for træning, du kan lide, og gør det konstant. Efter en måneds regelmæssig træning ændres dine ben mærkbart.

Trin 3

Hvis du elsker morgenøvelser, er følgende øvelser velegnede til dig. Stå på dine fødder, lav 15-20 kropsbøjninger fremad og til siderne. Hop på tæerne i et par sekunder, lav 10-15 squats, og lav derefter cirkulære bevægelser med dine hofter i et par minutter.

Trin 4

Kom på alle fire, og hold dine håndflader og hofter på samme niveau. Alternativt strække dine ben tilbage, hæve dem til den maksimale højde og holde dem på det øverste punkt i et par sekunder.

Trin 5

Sid på gulvet med dine ben udstrakt fremad. På samme tid skal du dreje fødderne på begge ben indad, mens du klemmer bagdelen.

Trin 6

Lig på ryggen med dine hænder på hofterne. Løft langsomt dine lige ben op, hold dem sammen, og fastgør i denne position i 10-15 sekunder. Prøv ikke at hvile dine hænder på gulvet.

Trin 7

Tilføj mere frugt, grøntsager, urter, nødder til din kost. For drikkevarer foretrækker du frisk juice, grøn te og stadig mineralvand.

Trin 8

Prøv at reducere mængden af ​​chips, krutoner, boller og andre fastfood. Slik kan udskiftes med tørrede frugter. Brug vegetabilske fedtstoffer i stedet for animalsk fedt, f.eks. Klæd salaten med oliven / solsikkeolie, ikke mayonnaise. Det er bedre at nægte stegt og røget mad i det mindste et stykke tid.

Trin 9

Begynd at tage et kontrastbruser hver morgen. Det vækker kroppen perfekt og giver den energi. Derudover er et sådant brusebad over tid i stand til at eliminere næsten ethvert hudproblem, endda strækmærker og løs hud.

Trin 10

Glem ikke at være kreativ, smile og have en humoristisk holdning til alt. Du kan tilføje eller trække noget fra din egen til transformationsprogrammet. Eller diversificere det på en eller anden måde. Lav f.eks. En "cykel", mens du ligger i badet.

Populær af emne.