Sådan Går Du Op I Vægt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Op I Vægt
Sådan Går Du Op I Vægt

Video: Sådan Går Du Op I Vægt

Video: Sådan Går Du Op I Vægt
Video: Gain Weight | How to Gain Weight 2024, Kan
Anonim

Næsten enhver nybegynder, der kommer til gymnastiksalen, ønsker at få kropsvægt. Ofte vil han stå over for visse vanskeligheder og tilbageslag. For at undgå dem er det værd at overholde et effektivt vægttabsprogram.

Sådan går du op i vægt
Sådan går du op i vægt

Er det nødvendigt

  • - naturlige produkter
  • - sports ernæring
  • - plan for dagen
  • - sportsuniformer.

Instruktioner

Trin 1

Beslut om tidspunktet for resultatet. Det er meget vigtigt at forstå, hvor hurtigt du har brug for at tage på i vægt. Angiv også selv det nøjagtige antal i kg. Husk, at det at få masse for hurtigt kan føre til uønskede helbredseffekter. Prøv at få 3-4 kg muskler om måneden. Dette vil være en optimal og gennemførlig opgave.

Trin 2

Lav en diæt for hver dag. Aksiomet for masse gevinst er rigelig ernæring med naturlige produkter. Spis oftere og oftere. Opret en klar timeplan. Spis hver 3-3,5 time for at skabe en anabol effekt. Uden det er det umuligt at øge et enkelt kilo personlig vægt! Husk dette og tilbered altid mad på forhånd.

Trin 3

Spis 40% protein hver dag. Deres kvantitative andel skal være 3 gram pr. 1 kg personlig vægt. Det er dette forhold, der vil give en stigning i masse. Hvis du tager mindre, har musklerne simpelthen ikke nok byggemateriale. Protein og kulhydrater skal være 20% af al mad, der indtages i løbet af dagen.

Trin 4

Tilføj sportsernæring mellem måltiderne. Ud over din hovedføde skal du gøre det til en regel at drikke mælkeprotein 3 gange om dagen. Det hjælper dig med at kompensere for dine protein- og andre mikronæringsstofmangler. I dag har produkterne simpelthen ikke alle nødvendige stoffer til at vedligeholde kroppen og endnu mere for vægtøgning. Husk, at kun 90% af kvalitetsproteinet vil resultere i muskelgevinst.

Trin 5

Træning 3 gange om ugen. Træningspaserne skal være kraftige og kortvarige. Dette er nøglen til succes i vægtøgning. Træn dine ben og ryg i de første par måneder af klassen. Det er på udviklingen af disse store lag af muskler, at succes med at få masse vil afhænge.

Trin 6

Hvil efter træning. For at få dine muskler i gang med at vokse hurtigt, skal du vænne dig til 8 timers søvn og hvile efter enhver form for stress. Det er meget vigtigt for kroppen at være i ro for ikke at spilde energi. Alt dette vil bidrage til den hurtigste opnåelse af mål.

Anbefalede: