Hvordan Man Vælger Tennisketsjere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Tennisketsjere
Hvordan Man Vælger Tennisketsjere

Video: Hvordan Man Vælger Tennisketsjere

Video: Hvordan Man Vælger Tennisketsjere
Video: How to Pick a Tennis Racquet -- Racquet Terms & Specs Explained 2024, Kan
Anonim

Tennisracketen er et værktøj, der undertiden afhænger af sejren på banen. Derfor skal du vælge en ketcher "til dig selv", så den matcher dit niveau og din spillestil så meget som muligt. Tennis er tilgængeligt for folk i alle aldre. Og takket være det vil du være i stand til at opretholde en høj tone og styrke kroppens vigtigste muskelgrupper.

Hvordan man vælger tennisketsjere
Hvordan man vælger tennisketsjere

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger en ketcher, skal du overveje følgende egenskaber: masse, materiale, balance, størrelse på ketsjerens hoved, størrelse på håndtaget og fælgtykkelse. Børneketsjere vejer fra 200 gram i vægt, og vægten af en ketcher, der passer til en voksen professionel, starter fra 400 gram. Materialerne, som ketsjere er fremstillet af: aluminium og legeringer deraf, grafit, kompositmaterialer baseret på grafit og andre materialer. Kulstof og titanium anvendes også. De vigtigste producenter af tennisketsjere er Head, Babolat, Prince, Yonex, Wilson og Dunlop, som konkurrerer med hinanden om deres produkters fremstillingsevne. Formål: at gøre ketsjere lettere, mere behagelige og "mere lydige", mere manøvrerbare. Og alligevel, for at vælge en tennisracket så meget som muligt "for dig selv", vil det være nyttigt at konsultere en specialist.

Trin 2

Du skal begynde at vælge en tennisracket med et håndtag. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage højde for dens størrelse; hvordan det ligger i hånden, hvor behageligt grebet er, om ketsjeren ikke glider ud af hånden. Med andre ord skal du have det godt med at holde det i din hånd. Ketsjeren vælges derefter baseret på spillerens højde, erfaring og spillestil.

Begynder-tennisspillere bruger normalt racket i klubstil med et stort hoved og en vægt på 250-290 g. Sådanne ketcher giver dig mulighed for ikke at overforlænge din hånd, og det er praktisk at slå bolden på grund af den såkaldte. "big game spot". Kvinders ketsjere er generelt lidt lettere end mænds. Efterhånden som teknikken i spillet udvikler sig, kan du ændre racketen til en mere "avanceret", hvilket kræver mere seriøs teknik fra spilleren.

Trin 3

Til at begynde med er to ketsjere med samme strækning nok for dig. En af dem er en reserve. Når det gælder professionelle spillere, kommer de til træning og turneringer og har forsigtigt 5-6 ekstra ketsjere med, da der er en ret høj sandsynlighed for, at strengene uventet går i stykker.

Trin 4

Nu hvordan man tager sig af din tennisracket. Med omhyggelig pleje holder ketsjeren længe nok for dig. For at gøre dette skal du holde racketen et tørt og varmt sted; nøje undersøge strengene; fra tid til anden (1 gang i 10-15 træningsprogrammer) skift viklingen på håndtaget. Forresten leverer dagens producenter ketsjere med specielle enheder, takket være hvilke ketsjere forlænger deres levetid. Disse er for eksempel beskyttelsesbånd på fælgen, der beskytter den mod spåner og ridser, "vibrationsdæmpere", som reducerer vibrationerne i strengene osv.

Anbefalede: