Sådan Transporteres En Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Transporteres En Cykel
Sådan Transporteres En Cykel

Video: Sådan Transporteres En Cykel

Video: Sådan Transporteres En Cykel
Video: 2 DRENGE STJÆLER EN CYKEL TIL 40.000KR!! - FANGET PÅ FILM *Danmark* 2024, Marts
Anonim

Cyklen er længe blevet en universel bytransport, men mange tager på vandreture og tager en jernven med sig. En cykel på en vandretur er selvfølgelig fantastisk, men nogle gange kan det være svært at transportere den. Dette er overdreven bagage, som hver af luftfartsselskaberne har sine egne, undertiden modstridende meninger om.

Sådan transporteres en cykel
Sådan transporteres en cykel

Er det nødvendigt

Blød cykeltaske

Instruktioner

Trin 1

Transport med tog. Dette er den nemmeste mulighed. Cyklen tjekkes ud som bagage i kategorien "Fragt og dyr". Dørene til de elektriske tog er store, så cyklen let kan transporteres ind i vognen. Der er plads nok til en cykel, du kan placere den, så den ikke forstyrrer nogen i vognen.

Trin 2

Fjerntransport med tog. I henhold til reglerne for de russiske jernbaner kan en passager medbringe 36 kg gods gratis inklusive en cykel, som dog skal adskilles for dette. Det mest bekvemme er at købe et specielt blødt betræk, derefter adskille cyklen og lægge den der. Hvis du vil indlæse cyklen, og lederen ikke tillader dig at gøre dette, er det bedre ikke at argumentere, men gå direkte til hovedet på toget. Konflikten løses som regel straks.

Trin 3

Transport med fly. Transport af en cykel med fly kan være vanskelig. Mange luftfartsselskaber accepterer sportsudstyr mod et gebyr, som normalt varierer fra 10 til 40 euro - dette er den nemmeste mulighed. Nogle flyselskaber accepterer at acceptere cykler om bord, men i begrænsede mængder, så når du udsteder en billet, skal du charmerende angive tilgængeligheden. Kravene til luftfartsselskabs pakning til cykler varierer, men en soft case er næsten altid tilstrækkelig. Det er meget vigtigt at læse transportørens regler, før du køber en billet, ikke efter. Nogle luftfartsselskaber accepterer slet ikke cykler som bagage.

Trin 4

I lufthavnen kan du have problemer. Sikkerhedstjenester er ikke altid villige til at lade folk med cykler ind i terminalbygningen. I henhold til reglerne kan de ikke tilbageholde dig, da der ikke er nogen våben eller eksplosiver, så bare roligt forklar dem, at cyklen er din bagage, vis din billet eller udskrift, hvis billetten er elektronisk. Også i verifikationsfasen kan nogle store nøgler eller en excentrisk aksel tages væk, idet de betragtes som våben.

Trin 5

Transport i byen. I de fleste tilfælde er det lettere at cykle i byen end at transportere den med offentlig transport, men nogle gange kan det være nødvendigt. Det mest bekvemme er, hvis cyklen er pakket i et dæksel - så er der næsten aldrig problemer, det er nok at betale for bagagetransporten. Når den ikke er pakket, kan du kun stole på en venlig leder, for hvis han beder dig om at forlade køretøjet, har han ret.

Trin 6

For at transportere en cykel skal du være i stand til at samle og adskille den. Det er bedre at øve sig på at gøre dette på forhånd for ikke at rode med det i panik midt i stationsmængden 15 minutter før toget afgår. Fjern pedalerne først. Skru derefter forhjulet ud. Fjern derefter forlygten, computeren og hornene. Skru rattet af, og fastgør det til rammen, fjern ikke kablerne! Fjern eller sænk sadlen så meget som muligt - efter eget skøn.

Anbefalede: