Sådan Vælger Du Ishockeyskøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Ishockeyskøjter
Sådan Vælger Du Ishockeyskøjter

Video: Sådan Vælger Du Ishockeyskøjter

Video: Sådan Vælger Du Ishockeyskøjter
Video: ReX Academy │ Sådan vælger du din nye ishockeyhjelm 2024, Kan
Anonim

I hockey er hvert udstyr vigtigt, fordi spillerens sikkerhed såvel som graden af effektivitet af hans handlinger afhænger af det rigtige valg. Men hovedrollen spilles af basen, og basen for enhver hockeyspiller er skøjterne. Så for at vælge de rigtige skøjter skal du vide, hvilke nuancer du skal være opmærksom på.

Sådan vælger du ishockeyskøjter
Sådan vælger du ishockeyskøjter

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte dig for hvilken type skøjter. Der er tre hovedkategorier af skøjter:

• "Elite Pro" - designet til professionelle spillere i høj klasse. Prisen på disse skøjter starter ved $ 400.

• "Pro" - professionelle skøjter, der bruges af spillere i en lavere klasse. Prisen varierer fra $ 200 til $ 400.

• Kategori amatører - skøjtemodeller til ishockey til amatørspillere.

Trin 2

Hockey skate støvler er lavet af naturligt eller kunstigt læder. Naturligt er varmere, men som et resultat dyrere. Kunstig - letvægts, bliver ikke våd, holder formen i lang tid og bevarer et fremragende udseende. Støvlerne adskiller sig også i blødhed, jo blødere støvlen er, jo højere skal hockeyspillerens træningsniveau være.

Trin 3

Knivene er lavet af blødt eller hårdt stål. Solid er af højere kvalitet, men det bruges sjældnere, hovedsageligt til professionelle skøjter.

Trin 4

Der er to typer fastgørelse af knivene til højderyggen: nittet eller monolitisk. Det menes, at fastgørelse på nitter er mere pålidelig, men begge muligheder er velegnede til en amatørhockeyspiller.

Trin 5

Knivene er skråtstillet fremad eller vandret. For den uerfarne spiller er vandrette blade velegnede, da de ikke skaber ubehag, når de ruller. Fremadvendte vinger er velegnede til professionelle spillere. Disse knive er lavet i form af en kile, som gør det muligt for spilleren at rulle på tæerne.

Anbefalede: