Sådan Mister Du Benfedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du Benfedt
Sådan Mister Du Benfedt

Video: Sådan Mister Du Benfedt

Video: Sådan Mister Du Benfedt
Video: Стройнее внутренняя поверхность бедер за 14 дней (сбросить жир с бедра) | 10 минут домашней 2024, April
Anonim

Smukke og slanke ben er næsten alle kvinders drøm. Men fedt på dine ben er en alvorlig grund til bekymring. Dannelsen af fedt på balder og lår kan forklares ved, at musklerne i disse zoner er inaktive og næsten ikke involveret i træningen. Derudover kan udseendet af aflejringer på benene skyldes overspisning eller en stillesiddende livsstil.

Det er let at fjerne fedt fra dine ben
Det er let at fjerne fedt fra dine ben

Er det nødvendigt

sportsform, fritid og en positiv holdning

Instruktioner

Trin 1

Udfør øvelserne dagligt 15 gange hver. Forestil dig, at du sidder i en stol og starter squats. Sæt dine fødder i skulderbredde fra hinanden, læg dine hænder bag hovedet, hold ryggen lige. Sørg for, at dine hæle ikke kommer af gulvet. For at komplicere øvelsen skal du tage fat i håndvægte og holde dem tæt på dine sider. Placer dine hænder på bæltet (håndvægte bruges til at komplicere øvelsen), sæt dine ben sammen. Ret dit ben tilbage, så det andet ben er bøjet så meget som muligt ved knæet. Gentag øvelsen med det andet ben. Lig på gulvet, bøj knæene, lemp dine arme og læg dem løst. Begynd at trække din lænd og bagdel op. Hold dine fødder, hoved og hænder på gulvet. Sænk dit bækken, men rør ikke ved gulvet. Fortsæt med at løfte og sænke dit bækken på alle fire med dine arme og ben i en 90-graders vinkel med albuerne på gulvet. Tag dit ben tilbage og op, så det er parallelt med gulvet. Gentag øvelsen med det andet ben. For at gøre din træning sværere, bøj dit knæ og træk din tå mod dig, mens du løfter, stå op med hænderne på en stol med fødderne sammen. Sving, skiftende ben, mens du trækker vejret ud, stå lige med dine hænder hvilende på bagsiden af en stol, hæle sammen, og træk tæerne så langt som muligt. Stig højt op på tæerne, og sænk dig derefter ned. Brug håndvægte til at komplicere øvelsen. Læg på ryggen, læg dine hænder på gulvet og løft dine ben. Begynd at sprede dine ben glat, mens du trækker sokkerne mod dig. Frys i denne position i 10 tællinger. Ved hver gentagelse skal du sprede dine ben bredere. Lig på ryggen, bøj knæene og tag dine ben til brystet og kram dem med armene. Træk vejret dybt, når du prøver at slappe af i din krop. Bliv i denne stilling i tre til fem minutter.

Trin 2

Spis rigtigt. Fjern fede, salte og syltede fødevarer fra kosten. Drik mindre væsker, især kulsyreholdige drikkevarer. Forsøg at undgå slik og stivelsesholdige fødevarer.

Trin 3

Gå regelmæssigt eller kør en morgenkørsel.

Anbefalede: