Sådan Fjernes Kropsfedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Kropsfedt
Sådan Fjernes Kropsfedt

Video: Sådan Fjernes Kropsfedt

Video: Sådan Fjernes Kropsfedt
Video: Sådan fjernes spindeolie og overskudsfarve fra uld garn 2024, April
Anonim

En tonet og slank krop er ikke kun en garanti for din skønhed, men også en sundhedsgaranti, da overvægt og overskydende kropsfedt reducerer ydeevnen, øger træthed og reducerer resistens over for sygdomme. Hvis du bemærker, at du er tilbøjelig til fedme, skal du begynde at træffe foranstaltninger for at gendanne din krops skønhed for at genvinde dit helbred og din vitalitet samt forhindre udbrud af sygdomme i det kardiovaskulære system. For at fjerne fedtlaget fra underlivet, skal du være tålmodig og systematisk træne samt overholde den korrekte diæt.

Sådan fjernes kropsfedt
Sådan fjernes kropsfedt

Instruktioner

Trin 1

Motion skal være en vigtig del af dit vægttab. Hvis du er nybegynder inden for sport, skal du kontakte en kvalificeret træner, der opretter en individuel træningsplan for dig, bestemme, hvor meget du skal træne, og hvor intensivt du har brug for at deltage i træning for effektivt at slippe af med kropsfedt.

Trin 2

Derudover vil instruktøren hjælpe dig med at skabe den rigtige diæt, der understøtter din atletiske præstation. Træn altid på tom mave mindst tre timer efter at have spist.

Trin 3

Hvis du ikke har mulighed for at træne i gymnastiksalen, skal du købe specielle magasiner med træningskomplekser eller finde videokurser med passende træningskomplekser med hensyn til kompleksitet og intensitet. På denne måde kan du træne derhjemme.

Trin 4

For at slippe af med det fede lag i abdominalområdet skal du udføre torso-vendinger, der giver dig mulighed for at arbejde på alle mavemusklerne såvel som de skrå mavemuskler. Lig på ryggen og læg dine hænder under hovedet.

Trin 5

Bøj dine knæ, spred dem til siderne og løft dine skuldre op, led dem til dine knæ og hold din nedre ryg på gulvet. Vend derefter tilbage til startpositionen. For at komplicere øvelsen skal du krydse dine ben og hæve dit bækken så højt som muligt, hold i tre sekunder og lavere.

Trin 6

En øvelse, hvor du skal lægge det ene ben på knæet på det andet, hjælper med at styrke de skrå muskler i maven og retter knæet til siden. Med albuen på den modsatte hånd skal du nå til knæet - først med højre albue til venstre knæ, derefter med venstre albue til højre knæ, skifte ben. Lav et lige stort antal reps for hvert ben.

Trin 7

Liggende på ryggen, løft dine ben op og kryds dem som en saks. Udfør 15-20 krydsninger 3-5 gange i træk.

Trin 8

Giv dig selv nok cardio - løb, svøm, dans, tag vejrtrækningsøvelser for at iltede dine muskler under træning.

Trin 9

Påfør stramningsmasker, kontrastbrusere og saltbade på huden - dette hjælper med at gøre huden smukkere, friskere og mere elastisk samt forbedre blodcirkulationen.

Trin 10

Overvåg din diæt. Fjern slik, stegte og røget mad fra kosten, reducer mængden af fede fødevarer og fjern fastfood og produkter fremstillet af hvidt mel fuldstændigt. Spis mere grøntsager, frugt, fisk og kød, og glem ikke honning, nødder, fuldkornsbrød, korn og olivenolie. Spis små måltider flere gange om dagen for at hjælpe med at balancere din kost.

Anbefalede: