Sådan Fastgøres Skibindinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fastgøres Skibindinger
Sådan Fastgøres Skibindinger

Video: Sådan Fastgøres Skibindinger

Video: Sådan Fastgøres Skibindinger
Video: SWINGER 😍 frakke til din elskede kvinde med blonder og mønster | Uden tucks, to linjer. Master class 2024, Kan
Anonim

Skiløb er en fantastisk rekreativ og spændende sport, som er umulig uden specielle enheder - skistave, selve ski og selvfølgelig bindingerne, som ski er fastgjort til dine sko. Der er tre hovedtyper af skibindinger, der passer til forskellige typer skiløb, og mens bløde bindinger praktisk talt ikke bruges af skiløbere, bruges stive og halvstive bindinger overalt, og hver skiløber skal lære at fastgøre dem til støvler.

Sådan fastgøres skibindinger
Sådan fastgøres skibindinger

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har specielle skisko, er halvstive metalbindinger i form af klip, der fastgøres til ski, velegnede til dig. Bagagerummet holdes i beslaget med specielle stropper og spænder. Det er nok at stramme remmene korrekt, spænde spænderne, og fastgørelseselementerne er klar. Men deres ulempe er utilstrækkelig styrke og høj vægt.

Trin 2

Det bedste valg til skiløb og skitræning er stive monteringer, der ligner en solid metalramme og bæres over specielle skistøvler. Når du vælger sådanne bindinger, skal du sørge for, at de passer til dine skistøvler, og også kontrollere deres kvalitet og styrke - alle knopper skal være stærke, der må ikke være revner i metallet, og redskabsbuen skal holde fast i støvlen. Som en sidste udvej kan bøjlen justeres yderligere eller suppleres med gummipuder.

Trin 3

Balancér skien på en plan overflade som f.eks. En linjalkant for at bestemme dens tyngdepunkt. Placer skibæreren, så klipsens forkant er på tyngdepunktet, og bagagerums længdeakse i beslaget, der løber mellem stortåen og forfoden og hælens bageste punkt, er justeret med samme akse på ski.

Trin 4

Når du har sat skibæreren på, skal du sætte støvlen ind i den og kontrollere, om den sidder godt nok i skibæreren, og om sidekanterne på bøjlen passer perfekt til skindet. For at kontrollere, om hælen bevæger sig væk fra skiens basislinie, skal du stramme den forreste monteringsskrue og indsætte bagagerummet i den.

Trin 5

Sørg for, at alt er i den rigtige position, og skru beslaget med de resterende skruer, og stans derefter huller til klamperne i sålen på skistøvlen. Hvis du har plastski, ikke træski, skal du udfylde hullet med epoxy- eller BF-lim, inden du skruer skruerne i.

Trin 6

Når du er færdig, skal du løfte støvlen op med skien fastgjort til den. Hvis fronten på ski opvejer bagsiden, gjorde du det rigtigt.

Anbefalede: