Sådan Får Du Muskelmasse I Dine Arme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Muskelmasse I Dine Arme
Sådan Får Du Muskelmasse I Dine Arme

Video: Sådan Får Du Muskelmasse I Dine Arme

Video: Sådan Får Du Muskelmasse I Dine Arme
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2023, September
Anonim

Ud over store lag af muskler, såsom ben, bryst og ryg, er der også mindre, såsom armene. Det er vigtigt at vide nøjagtigt, hvilke øvelser der øger deres muskelmasse, og hvilke ikke. Det er også vigtigt at følge en kompetent diæt hele dagen.

Sådan får du muskelmasse i dine arme
Sådan får du muskelmasse i dine arme

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - motionscenter
  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - højt kalorieindhold.

Instruktioner

Trin 1

Lav en grundlæggende øvelse hver træning. For at få muskelmasse godt i armeområdet skal du jævnt træne hele kroppen. Det er med de sammensatte grundlæggende øvelser, du har brug for for at starte hver træning. Træn 3 gange om ugen. På den 1. dag skal du lave den flade bænkpres. I det andet - en squat med en vægtstang på skuldrene. I 3. - markløft. Hver øvelse udføres i 5 sæt med 10 reps hver. De hjælper med at starte væksten af muskler, både biceps og triceps. De udvikler også perfekt skulder og underarm.

Trin 2

Gør håndvægt eller bicep krøller. Gør derefter isolerede øvelser til skulderens biceps. Stå på gulvet med dine ben lige. Tag enten håndvægte eller en vægtstang op. Bøj projektilet ved albuen, så det når brystmuskulaturen. Sæt det langsomt tilbage til dets oprindelige position. Gentag dette 10 gange. Derefter skal du trække vejret godt og gøre 3 flere tilgange.

Trin 3

Træn dine triceps på en vandret bænk. Derefter kommer drejningen af triceps muskler i skulderen. Sid på en bænk, tag en let håndvægt i den ene hånd og pakk den rundt om bagsiden af dit hoved. Bøj projektilet ved albuen og løft det til sin startposition. Udfør 4 sæt med 8-10 gange hver.

Trin 4

Træk op på stangen, og gør push-ups på de ujævne stænger. Hvis du ikke har mulighed for at træne med vægte, eller dit helbred ikke tillader det, er træning med din egen vægt passende for dig. Den første øvelse trækker op med et gennemsnitligt greb til bryst og nakke. Lav mindst 12 reps i 3 sæt. Gør push-ups fra bjælkerne på samme måde. Begge disse skaller hjælper dig med at få muskelmasse i skuldre, underarme og triceps.

Trin 5

Overvåg dit kalorieindtag. Det er umuligt at opbygge gode muskler uden at indtage nok protein hver dag. Multiplicer din personlige vægt med 3, og du har de daglige kalorier, du har brug for for at vokse. Spis mere cottage cheese, bananer, fedtfattigt kød, fisk, drik mælk. Så kommer fremskridt meget hurtigere.

Anbefalede: