Sådan Vælger Du En Bordtennisketcher

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Bordtennisketcher
Sådan Vælger Du En Bordtennisketcher

Video: Sådan Vælger Du En Bordtennisketcher

Video: Sådan Vælger Du En Bordtennisketcher
Video: Choosing a Table Tennis Bat | PingSkills 2024, April
Anonim

Hvis du køber en bordtennisketcher for første gang, tænker du måske ikke over dit valg, fordi alle ketsjere ser meget ens ud, og enhver er egnet til en nybegynder. Men gradvist forbedres dine færdigheder, og du når niveauet for dyre ketsjere. For ikke at blive forkert, når du vælger en ketcher, skal du kende dens egenskaber.

Sådan vælger du en bordtennisketcher
Sådan vælger du en bordtennisketcher

Instruktioner

Trin 1

Der er tre typer ketsjere: • En ketsjer med to puder af samme type, men med forskellige egenskaber. Denne type er en ketsjer med to glatte puder, men den ene pad roterer bedre og den anden hurtigere. • Ketsjer med forskellige padtyper. Disse ketsjere er designet til aktiv leg, da de bruger en glat gummi og en gummi med pigge. Ketsjeren skal vendes, når man serverer • En ketcher med en gummi, der er designet til at ødelægge modstanderens spil og en gummi til aktivt spil. I de fleste tilfælde anvendes en kombination af et glat overlay og et langt besat overlay.

Trin 2

Overlejringer.

Glatte puder har et ret stærkt greb om bolden, de er meget elastiske. Svampelaget, som er blevet en obligatorisk komponent i en sådan pude, øger udkastningskraften og giver bolden komplekse rotationer.

Bump gummi er designet til et hurtigere tempo i spillet. Når den bruges i kombination med en glat gummi, skaber denne kombination yderligere vanskeligheder for modstanderen. I dag er gummi med lange bumser blevet meget populære, fordi de sender bolden på en usædvanlig måde. Jo tykkere gummi, jo mere spin kan du give bold … Men i dette tilfælde vil ketsjeren være ret tung, dens balance vil blive forstyrret.

Trin 3

Baser Krydsfiner baser er lavet af forskellige træsorter. De adskiller sig fra hinanden i følgende egenskaber: kuglehastighed, "følsomhed" og evnen til at "dæmpe" rotation. Som standard er baserne lavet af træ krydsfiner, men nogle af baserne tilsættes med grafit eller kulstof. Disse ketsjere har en højere kuglehastighed, men de mister "følsomhed".

Anbefalede: