Sådan Opretholdes Vægten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretholdes Vægten
Sådan Opretholdes Vægten

Video: Sådan Opretholdes Vægten

Video: Sådan Opretholdes Vægten
Video: Sådan holder du vægten henover julen - Konkurrence - S2E19 Adventsspecial 2024, Kan
Anonim

Psykologer har taget spørgsmålet om vægtretention op efter slankekure. De forklarer mekanismen for "fedt" ved en følelsesmæssig holdning til mad. Ændring af respons på mad bør føre til opretholdelse af den ønskede vægt. Enhver diæt uden selvhypnose vil kun være en kortsigtet løsning på langsigtede problemer.

Sådan opretholdes vægten
Sådan opretholdes vægten

Er det nødvendigt

selvkontrol, ro, selvtillid

Instruktioner

Trin 1

"Jeg kan helbrede og ikke vende tilbage til en tidligere tilstand, der ikke passer mig!" - disse ord skal siges til sig selv oftere. Tror du, at du ikke har nogen viljestyrke? Mest sandsynligt er dette manglende evne til at klare stress. For at opretholde din vægt skal du prøve ikke at spise på grund af træthed, når du keder dig, under spænding osv., Dvs. ikke "gribe" problemer. Folk spiser mere, end de har brug for, fordi "godbidder" midlertidigt giver dem glæde. Som et resultat synes mad for folk at være en kur mod dårlige ulykker, det ser dem ud til, at mad får dem til at føle sig bedre. Og næste gang de spiser igen for at muntre op. Men ernæring er ikke den eneste måde at håndtere en overdreven mængde negative følelser på. Mad spiller en meget anden rolle i menneskelivet.

Trin 2

For dem, der prøver at forblive i et nyt image, er tro på succes meget vigtig. Det er værd at køre negative tanker væk fra dig selv. Du skal lære at belønne dig selv for at ændre dine vaner. At finde incitament og motivation er vigtig. Når du regulerer din vægt, behøver du ikke skælde dig ud for sammenbrud.

Trin 3

Hvordan en person spiser er lige så vigtig som hvad han spiser. For ikke at gå op i vægt igen skal du spise langsomt, hvile mens du spiser, taler eller tænker. Det er værd at tygge langsomt og grundigt, så er en lille mængde mad nok til at blive fyldt, og desuden absorberes den bedre. Det er vigtigt at spise en komplet morgenmad, frokost og middag, ikke have en snack, mens du sidder foran en computer eller tv, ikke læse eller arbejde, mens du spiser.

Anbefalede: