Hvordan Man Vælger Elliptiske Undervisere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Elliptiske Undervisere
Hvordan Man Vælger Elliptiske Undervisere
Anonim

Hjemmetræningsudstyr skal være meget behageligt og ergonomisk. Elliptiske maskiner er et godt valg til hjemmetræningsudstyr.

Elliptiske trænere er designet til cardio træning
Elliptiske trænere er designet til cardio træning

Instruktioner

Trin 1

Blandt de mange forskellige modeller af elliptiske trænere kan der skelnes mellem tre hovedtyper. Disse er mekaniske, magnetiske og elektromagnetiske undervisere.

De mest moderne elliptiske undervisere er elektromagnetiske. De har en indbygget computer, der hjælper dig med at diagnosticere din krops tilstand i tide og vælger den krævede belastning. Du kan selv vælge belastningen på den, computeren viser dig puls, kalorieforbrug, længden af den tilbagelagte afstand osv.

Mekaniske elliptiske trænere drives af den muskuløse indsats fra de atleter, der er involveret i dem. Normalt har de flere sværhedsgrader, ifølge hvilke du kan indstille den krævede modstandskraft.

Magnetiske elliptiske trænere kører ikke kun jævnt, men bremser også, takket være hvilket muskuloskeletalsystemet ikke udsættes for skarpe stød.

Trin 2

Når du vælger en elliptisk træner, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

* Glat løb. Tjek det i selve butikken. Selvom de ser på dig på en eller anden mærkelig måde. Under testen bør du ikke opleve ubehag i leddene i benet.

* Fremad og baglæns bevægelse af pedalerne. Hvis der er en sådan funktion, vil dette også give dig mulighed for at variere bevægelserne, hvilket betyder at bruge forskellige muskelgrupper.

* Garantiservice. En god producent giver garanti for rammen og mekaniske dele, som ikke kan være mindre end et år.

* Evne til at ændre hældningsvinklen. Hvis simulatoren har en sådan mulighed, kan du bruge forskellige muskelgrupper i dine øvelser. Dette hjælper dig med at undgå at vænne dig til øvelser og monotoni i klasser. De modeller, der har bevægelige håndtag, har desværre ikke en sådan funktion.

* Antal programmer. Det mest nødvendige sæt er en pulstæller, et håndtag eller en elektronisk modstandsregulator, et opvarmningsprogram, en kaloritæller.

Anbefalede: