Sådan Taber Du Dig Med Et Springtov

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Med Et Springtov
Sådan Taber Du Dig Med Et Springtov

Video: Sådan Taber Du Dig Med Et Springtov

Video: Sådan Taber Du Dig Med Et Springtov
Video: Hurtigt vægttab 2024, Marts
Anonim

Springtovet er en af de billigste maskiner, du kan bruge derhjemme. Ved hjælp af det er det muligt at slippe af med ekstra pund. Men ikke alt er så simpelt. Overvej råd fra sportseksperter.

Sådan taber du dig med et springtov
Sådan taber du dig med et springtov

Er det nødvendigt

Sjippetov

Instruktioner

Trin 1

Springtovet er den billigste og ikke mindre effektive træningsmaskine end andre. Næsten alle mennesker kan hoppe reb. Imidlertid er en kontraindikation for sådanne aktiviteter grundlæggende hjertesygdomme og hypertension. Samt åreknuder og ledsygdomme. Kontakt derfor først din læge. Træn i en behagelig træningsdragt og træner. Hop også korrekt: ryggen skal være lige, albuerne presses mod kroppen, kun hænderne skal drejes, når de hopper.

Trin 2

Erfarne trænere anbefaler, at du springer reb næsten uden at forlade jorden, startende fra 5 minutter om dagen i et langsomt tempo. Derefter bringes undervisningen til 10 minutter efter at have vænnet sig til denne belastning efter cirka en uge. Og så gradvist nå 20-30 minutter. på en dag. Dette er den optimale tid, der kræves for at opnå slankende effekt.

Trin 3

Når kroppen vænner sig til belastningen, kompliceres gradvist springene og fremskynder tempoet. Derefter vil kroppen ikke kun tabe sig, men vil også tone op, stramme og endda begynde at erhverve smukke lettelsesformer. Hemmeligheden er, at hoppe samtidigt er i stand til at bruge alle musklerne i kroppen. Spring kan være som følger: hoppe på begge ben; hoppe med landing skiftevis på hver fod; hopper kun på det ene lem, derefter på det andet; springende reb bagud; hoppe fra den ene side til den anden; hoppe med det ene ben foran det andet hoppe som at løbe på plads hoppe på krydsede ben.

Trin 4

Husk, at der under træning, som denne sport kaldes, trænes åndedræts- og kardiovaskulære systemer, hvilket bidrager til kroppens generelle sundhed og forebyggelse af forskellige sygdomme. Der er en stabilisering af blodtrykket, toksiner fjernes fra kroppen. "Bivirkningen" ved træning er at forbedre humøret ved at øge niveauet af endorfiner i kroppen - hormonerne for lykke.

Trin 5

For kvinder er hoppetov dobbelt nyttigt, fordi de største problemområder er rettet: mave, hofter, ben. Cellulite forsvinder gradvist, tegn på præ-mental syndrom og meteorologisk afhængighed forsvinder. Bemærk, at kroppen generelt er forynget. Følgelig forbedres hudfarven, der er en glans i øjnene. Nogle overvægtige mennesker drikker slankende te og kostvaner for at øge effekten. Men når man hopper reb, er det ikke nødvendigt. Vægttab kommer uden yderligere begrænsninger på mad.

Trin 6

Derudover accelereres stofskiftet på grund af en stigning i muskelmasse og et fald i fedtvæv, og en person kan ikke længere bekymre sig om at spise en middag med højt kalorieindhold vil komme sig. Bemærk, at du har brug for at øve regelmæssigt, dvs. dagligt. Men det er ret nok 3 gange om ugen i 30 minutter. Resultatet vil ikke være længe om at komme om 1, 5-2 måneder efter springets start. Træning med denne billige maskine i et kvarter forbrænder 200 kalorier, når du hopper 100 hopp i minuttet.

Anbefalede: