Hvordan Man Mindsker Maven På En Mand

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Mindsker Maven På En Mand
Hvordan Man Mindsker Maven På En Mand

Video: Hvordan Man Mindsker Maven På En Mand

Video: Урок 1 - о Maven 2022, November
Anonim

Pessimister opfatter deres mangler som en sætning og optimister som en guide til handling. Hvis din overvægtige mave ikke passer ind i nogen rammer, er det fornuftigt at slippe af med denne ballast og ikke bære den gennem livet som en familie forbandelse. Heldigvis er der dokumenterede måder at gøre dette bedre på.

Hvordan man reducerer maven på en mand
Hvordan man reducerer maven på en mand

Er det nødvendigt

  • - revidere diæt og diæt
  • - øge kardiobelastningen
  • - tilføj øvelser til presse og rygmuskler.

Instruktioner

Trin 1

Slip af med overskydende fedt. Der er mange muligheder for dette: løb, cykling, trappetrin. Opbyg dine muskler for at forbrænde overskydende energi.

Trin 2

Begynd at spise på en disciplineret måde. For at forhindre kroppen i at opbevare fedt i din talje, skal du tage mad hver 2., 5. - 3. time. Husk at inkludere magert protein og grøntsager i din kost. Når kroppen indser, at sult ikke truer det, forsvinder fedtet.

Trin 3

Spis 60% af din diæt om morgenen. Spis kun de samme madvarer til morgenmad. Faktum er, at insulin, som er ansvarlig for ophobning af fedt, produceres meget mere aktivt om aftenen. Det opretholder et højt fedtindhold, og al mad går direkte til "nødforsyningen".

Trin 4

En anden grund til en stor mave er svage muskler. De strækker sig kontinuerligt i lang tid. Gradvist mister disse muskler evnen til at holde maven, og den falder fremad. Muskler kan trække sig sammen, bare giv dem denne mulighed. Spis små måltider tidligt om morgenen. Hvis du undgår oppustethed, strammes musklerne af sig selv.

Trin 5

Træn dig selv til konstant at suge din mave ind. Ikke kun foran spejlet, men også når ingen ser dig. Gradvist bliver det en vane. Hvis du ønsker at få konkrete resultater på kort tid, bliver du nødt til at lave specielle øvelser for pressen. Blad gennem sportsmagasiner eller konsulter en fitnessinstruktør og motion.

Trin 6

Styr din kropsholdning. Rygsøjlens muskler er ansvarlige for den lige ryg. Hvis de svækkes, begynder du at slappe af, ryggen buer og understreger størrelsen på maven. Husk at være opmærksom på dine rygmuskler i gymnastiksalen, og i hverdagen skal du holde din ryg lige mens du sidder og står. Dansere kalder dette "at føle din kropsholdning." Og dansere har ikke store maver.

Trin 7

Lav en hoftebøjningsstrækning. Stillesiddende arbejde svækker disse muskler langs bagsiden af ​​dine lår og holder op med at hjælpe dine rygmuskler med at støtte din nedre ryg. Og så er alt simpelt: lænden svækkes, maven stikker fremad. Desuden har du brug for nøjagtig strækning, fordi fysisk anstrengelse på disse muskler på samme måde reducerer deres elasticitet, hvilket forstyrrer deres normale arbejde.

Populær af emne.