Sådan Flader Du Din Mave Om En Måned

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flader Du Din Mave Om En Måned
Sådan Flader Du Din Mave Om En Måned

Video: Sådan Flader Du Din Mave Om En Måned

Video: Sådan Flader Du Din Mave Om En Måned
Video: SÅDAN FÅR DU ABS (SANDHEDEN🤔) / Mave-træning *derhjemme* 2024, Kan
Anonim

Næsten enhver kvinde husker problemet med en ikke alt for stram mave inden feriesæsonen. Så du vil gå trygt langs stranden og vise din perfekte flade mave. I dag løses problemet med overskydende fedt ved den rigtige kombination af diæt, motion og speciel massage.

Sådan flader du din mave om en måned
Sådan flader du din mave om en måned

Instruktioner

Trin 1

Uden begrænsninger på mad er det umuligt at gøre din mave flad. Fjern højt kalorieindhold og fede fødevarer, da fedt i maven ellers forsvinder meget langsomt. Sørg for at medtage hytteost, kefir og skaldyr i din daglige diæt, det er denne mad, der direkte bekæmper overvægt i underlivet og lårene. I løbet af dagen skal du spise 5-6 gange i små portioner. Efter kl. 19 anbefales det ikke at spise noget. Hvis du er meget uudholdelig, er det bedre at spise et æble eller anden frugt, der er ved hånden, end at tilfredsstille din sult med slik eller tærter. Drik væsker så meget som muligt: stadig mineralvand, grøn og sort te, frisklavet juice, mejeridrikke har en gavnlig effekt på kroppen som helhed, tilfredsstiller sult og vigtigst af alt bidrager til vægttab.

Trin 2

Motion for at skabe en flad mave er nødvendig, uden den vil der ikke være nogen effekt. For at flade din mave skal du lave maveøvelser 20 til 50 gange hver dag. Gradvist øge belastningen, mens du vrider rammen, inden du træner på pressen - dette øger blodcirkulationen dramatisk, forbedrer stofskiftet i huden og musklerne, forbereder musklerne til en tungere belastning. En anden simpel øvelse til at hjælpe med at flade din mave er at trække i din mave. Først forårsager det ubehag og kræver kontrol, men efter et par uger ser maven fladt ud.

Trin 3

Massagen fremmer også et tidligt resultat i at få en tonet mave. Du kan massere maven med dine hænder ved hjælp af æteriske olier som citron, grapefrugt, appelsin eller mandarin. Hvis du har en vibrerende massager derhjemme, gør det et fremragende stykke arbejde med den opgave, der er sat foran den, efter et 10-dages kursus kan du overveje en flad mave.

Trin 4

Ud over kost, motion og massage kan du tage andre tiltag for at forbedre effekten og hurtigt slippe af med overskydende mavefedt. Brug korrigerende geler og cremer, de nedbryder aktivt fedtaflejringer og forbedrer stofskiftet under huden. Lav i løbet af måneden flere rensende lavementer, der hjælper kroppen med at rense tarmene, fjerne toksiner og som et resultat reducere volumenet af underlivet.

Anbefalede: