Sådan Fjernes Mave Og Sider Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave Og Sider Hurtigt
Sådan Fjernes Mave Og Sider Hurtigt

Video: Sådan Fjernes Mave Og Sider Hurtigt

Video: Sådan Fjernes Mave Og Sider Hurtigt
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2024, April
Anonim

En slank talje er mange kvinders drøm. Ja, og mænd i kombination med brede skuldre forkæler hun slet ikke. Men det kan være meget vanskeligt at fjerne det hadede fedt, der er akkumuleret i maven og siderne. Til dette er det ikke nok bare at lave maveøvelser. En kombination af diæt, aerob træning og styrketræning er påkrævet.

Sådan fjernes mave og sider hurtigt
Sådan fjernes mave og sider hurtigt

Er det nødvendigt

  • - en diæt med lavt kulhydratindhold
  • - løbesko;
  • - gymnastikmåtte
  • - medbold
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Forsøg ikke at begrænse dit kalorieindtag drastisk. Især gør dette på bekostning af proteinfødevarer. Protein er vigtigt til opbygning af muskelfibre. Det er musklerne, der er ansvarlige for stofskiftet. Jo flere muskler, jo hurtigere stofskifte og jo mindre fedt lagrer din krop i reserve.

Trin 2

Forøg din fysiske aktivitet. Hvis du aldrig har trænet før, skal du starte med at løbe i et gennemsnitligt tempo. Kørslen skal vare mindst fyrre minutter. Det er denne gang, det er nødvendigt for kroppen at tænde de processer, der er ansvarlige for forbrænding af fedt. Kør mindst tre gange om ugen.

Sørg for at hvile din krop i 48 timer, dvs. ikke køre hver dag.

Trin 3

Føj gradvist intervalltræning til dine løb i et jævnt tempo. Dette betyder, at et roligt løb skal skifte med korte accelerationer, hvor du løber med den højest mulige hastighed for dig. Gendan vejret efter disse ryk, mens du løber stille. Stop ikke med at få vejret, det er bedre at bremse lidt.

Trin 4

Når din aerobe træning starter dit vægttab, skal du starte styrketræning. Takket være dem strammer dine muskler, arbejder med fuld styrke og fremskynder smeltningen af kropsfedt yderligere.

Trin 5

Lig på en gymnastiksmåtte og løft dine ben, bøjet i knæene vinkelret. Skinnen er parallelle med gulvet. Ret dine arme ud med håndvægte over brystet, håndfladerne ser på hinanden, slapp af dine albuer. Træk din mave ind og tryk din nedre ryg mod gulvet.

Inhalér, læg dine lige arme bag hovedet, og ret dine ben. Vinklen mellem lige ben og gulv skal være 45 grader. Udånder og vender tilbage til startpositionen.

Lav 8-10 reps.

Trin 6

Bliv liggende på tæppet. Benene er hævet og bøjet ved knæene. Hænder bag hovedet, albuer fra hinanden. Løft dit hoved og skulderblade fra gulvet. På samme tid skal du forlænge dit venstre ben og strække din venstre skulder mod dit højre knæ. Uden at vende tilbage til startpositionen skal du skifte ben, strække din højre skulder til venstre knæ. Lav 8-10 gentagelser for hver side, og vend først tilbage til startpositionen.

Trin 7

Hent medballen. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden.

Ret dine arme ud med en medicinkugle over hovedet, saml skulderbladene sammen, træk din mave ind. Vip kroppen til højre og derefter til venstre. Prøv at holde dine hofter stille. Vend tilbage til startposition. Sænk langsomt medballen ned til brystet og læn dig fremad, og afrund ryggen. Hold denne position i to sekunder, og vend tilbage til startpositionen. Lav 8-10 gentagelser.

Anbefalede: