Sådan Pumpes Du Hurtigt Op I Nakken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Du Hurtigt Op I Nakken
Sådan Pumpes Du Hurtigt Op I Nakken

Video: Sådan Pumpes Du Hurtigt Op I Nakken

Video: Sådan Pumpes Du Hurtigt Op I Nakken
Video: stiv i nakken og kjeven? 2023, Juni
Anonim

Hvis du vil forbedre formen på din nakke, skal du bruge mindst et par måneder på at træne. Ved første øjekast er musklerne i denne del af kroppen fuldstændig uvigtige. Men først i starten. Faktum er, at en stærk hals beskytter rygsøjlen mod forskellige skader. Dette får ikke kun atleter, men også almindelige mennesker til at ryste deres hals.

Sådan pumpes du hurtigt op i nakken
Sådan pumpes du hurtigt op i nakken

Instruktioner

Trin 1

Når du har besluttet at pumpe din hals op, skal du gå til gymnastiksalen. I nogen af dem vil en professionel træner blive tildelt dig, der forklarer formålet med de eksisterende simulatorer. Find det rigtige træningsprogram til dig og start træningen. Dette skal gøres under hensyntagen til dine fysiske evner, forberedelse, fritid osv. Med fuld beskæftigelse kan du dog opbygge dine nakke- og hjemmemuskler.

Trin 2

Hvis du foretrækker træning inden for væggene i dit hjem, skal du være tålmodig, fordi du bliver nødt til at træne ofte. Det er bevist, at det er bedre at udføre visse opgaver flere gange med mindre stress på denne muskelgruppe end at gøre det sjældent, men meget intenst. Lav en tommelfingerregel for at foretage en generel opvarmning.

Trin 3

For at pumpe din hals op skal du følge visse regler. For det første skal træningen være jævn og fri for pludselige bevægelser. At opnå et effektivt resultat afhænger af antallet af øvelser og tilgange. Udfør ca. 3-4 forskellige opgaver 10-20 gange.

Trin 4

Vær forberedt på en let svimmelhed, der kan skyldes den rigelige blodforsyning. Du kan også bemærke muskelsmerter i nakkeområdet, hvilket indikerer korrekt træning. Bare rolig, fordi det vil gå meget snart. Der skal lægges særlig vægt på udkast og hypotermi, som du bør undgå under og efter undervisningen.

Trin 5

Den nemmeste måde at pumpe din hals på er at udøve din egen styrke på nakkemusklerne. For at gøre dette skal du klemme håndfladerne ind i låsen bag på hovedet og begynde at trykke på den. Du skal modstå denne effekt ved hjælp af nakkemusklerne. Du kan også søge hjælp fra en partner.

Trin 6

En anden teknik var brugen af forskellige enheder. For eksempel kettlebells og pandekager, der er fastgjort med stropper.

Populær af emne.