Sådan Pumpes Du Op I Nakken Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Du Op I Nakken Derhjemme
Sådan Pumpes Du Op I Nakken Derhjemme

Video: Sådan Pumpes Du Op I Nakken Derhjemme

Video: stiv nakke? 2022, December
Anonim

En smuk, oppustet hals er den primære egenskab for en atlet eller bare en person, der er alvorligt involveret i sport. I løbet af træningen udføres en belastning på den, der er tilstrækkelig til at øge muskelmassen i nakken, men hvis du vil øge den endnu mere, er det nok at følge et par enkle regler.

Sådan pumpes du op i nakken derhjemme
Sådan pumpes du op i nakken derhjemme

Er det nødvendigt

Kettlebell

Instruktioner

Trin 1

Lav trapezøvelser. Stå lige op, tag vægten i dine hænder. Træk kettlebell op til hagen, og træk din hals. Sænk vægten langsomt. Gentag øvelsen femten gange, gentag derefter øvelsen fire gange mere, tag en pause på tredive sekunder før hvert sæt.

Trin 2

Træn de laterale nakkemuskler. Sid på en stol med lige ryggen og øjnene lige. Vip hovedet til hver side til den maksimale vinkel. Udfør øvelsen langsomt, og kontroller omhyggeligt hver bevægelse.

Trin 3

Vip hovedet ned, indtil hagen rører ved brystet. Løft dit hoved langsomt op, og vip det tilbage, indtil det stopper. Udfør øvelsen jævnt, drej derefter hovedet først fra venstre side til højre og derefter fra højre side til venstre. Drej hovedet hele vejen, kontroller omhyggeligt, så dit hoved drejer langsomt og glat, og trækker dine nakkemuskler sammen for hver tur.

Populær af emne.