Sådan Forstørres Brysterne Gennem Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Brysterne Gennem Træning
Sådan Forstørres Brysterne Gennem Træning

Video: Sådan Forstørres Brysterne Gennem Træning

Video: Sådan Forstørres Brysterne Gennem Træning
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, April
Anonim

Motion giver dig mulighed for at øge størrelsen af det kvindelige bryst lidt, samt forbedre dets tone og korrigere dens form. Enhver størrelse buste kan gøres forførende og attraktiv. Selvom det ikke er let, er damer ikke fremmed for at arbejde hårdt på deres egen tiltrækningskraft.

Sådan forstørres brysterne gennem træning
Sådan forstørres brysterne gennem træning

Instruktioner

Trin 1

Lav et grundlæggende sæt øvelser derhjemme for at forbedre brystets elasticitet og korrigere dens form.

"Yogi" udføres i siddende stilling eller står op mod en væg (det er vigtigt, at ryggen er fastgjort, så den ikke påtager sig en del af belastningen). Løft dine arme på brystniveau, læg dine håndflader sammen og tryk dem sammen, indtil du føler arbejdet i brystmusklerne. Gentag flere gange.

Trin 2

Øvelse "Døråbning" udføres fra en stående position i døråbningen med palmer, der hviler på jambene. Bøj dig, indtil du føler muskelspænding. Du kan udføre denne øvelse ved blot at stå mod væggen, men uden afbøjning i ryggen, så ikke lænden fungerer, men brystmuskulaturen.

Trin 3

Navnet på øvelsen "Skier" taler for sig selv: startpositionen står på bøjede ben. Hænder med vægte (håndvægte eller tunge bøger) bevæger sig fra det øverste punkt foran dig på brysthøjde.

Trin 4

Skub op på gulvet. Det anbefales at udføre denne øvelse med tæerne på gulvet og ikke med knæene. Husk, det er bedre at gøre mindre, men vær ærlig: resultatet vises, når du træner, snarere end at foregive at gøre det. Forøg gradvist antallet af gentagelser.

Trin 5

Gå til styrkeområdet i gymnastiksalen. Brug opgørelsen af fitnesscentret, der er designet til at skabe en belastning for brystmusklerne: en vægtstang (du kan kun arbejde med en stang - minimumsvægt), sommerfugletypesimulatorer til blanding og hævning af hænder. Lav øvelser med håndvægte: dine arme er bøjet i albuerne og presset mod dig, hæv dine albuer gradvist til siderne.

Trin 6

Tilmeld dig poolen. Svømning giver en jævn og ret alvorlig belastning på brystmuskulaturen. Besøg poolen et par gange om ugen for at opbygge muskler og forbedre kropsholdning, hvilket er så vigtigt i kampen for æstetiske bryster.

Anbefalede: