Sådan Afrunder Du Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afrunder Du Dine Hofter
Sådan Afrunder Du Dine Hofter

Video: Sådan Afrunder Du Dine Hofter

Video: Sådan Afrunder Du Dine Hofter
Video: Stabilitet hofter og bekkenbunn 2023, Marts
Anonim

Hver kvinde drømmer om en smuk hoftelinje og faste balder. Kost hjælper dig med at opnå vægttabsresultater, men hjælper ikke med at opbygge muskler. Så når du går eller løber intet "ryster", og din krop ser smuk og fit ud, anbefales det at kende og dagligt udføre et simpelt sæt øvelser til hofter og bagdel.

Sådan afrunder du dine hofter
Sådan afrunder du dine hofter

Er det nødvendigt

  • - gymnastik tæppe eller bare et tæppe
  • - håndvægte eller vandflasker
  • vægtning manchet (valgfri).

Instruktioner

Trin 1

Sving dine ben. Denne øvelse er til gluteus maximus muskel. Kom på alle fire. Flyt dit højre ben, bøjet ved knæet, til siden, og læg det derefter tilbage på gulvet. Tag det tilbage og op, og vend tilbage til startpositionen igen. Forøg dit tempo. Udfør denne øvelse flere gange, og gentag det samme med venstre ben. Ved den første session skal otte gynger for hvert ben være tilstrækkelige.

Trin 2

Løft lige ben. Øvelsen sigter mod at styrke de indre lår. Lig på din højre side ved hjælp af albuen. Bøj dit venstre ben ved knæet og placer det foran højre. Løft dit højre ben lige 30 gange, rul derefter over til den anden side og gentag øvelsen for det venstre ben.

Trin 3

Komplicere den tidligere øvelse lidt. Liggende på din side, hvil hovedet på en lige arm eller hvil hovedet på din hånd, sving dine ben.

Trin 4

Squats. Spred dine fødder fra skulderbredde fra hinanden og læg dine hænder på dit bælte. Squat langsomt uden at løfte fødderne fra gulvet. Sørg for, at din ryg forbliver lige, og at dine skuldre er afslappede. Bækkenet skal også skubbes tilbage, som om du er ved at sidde i en usynlig stol. Tag dig tid og ikke sidde for dybt. Det er her håndvægte er nyttige. Hold dem i dine hænder, og hæft armene med håndvægte foran dig.

Trin 5

Halvbro. Lig på gulvet, bøj knæene og læg dem omkring skulderbredde fra hinanden. Løft dit bækken, løft lænden og skuldrene ned fra gulvet.

Trin 6

Sluge. Find en støtte, tag fat i den med din venstre hånd. Tag dit højre ben tilbage, læg det på tæerne og hæv det langsomt til hoftehøjden, og vend derefter tilbage til startpositionen.

Populær af emne.