Sådan Opbygges Dine Nedre Brystmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Dine Nedre Brystmuskler
Sådan Opbygges Dine Nedre Brystmuskler

Video: Sådan Opbygges Dine Nedre Brystmuskler

Video: Sådan Opbygges Dine Nedre Brystmuskler
Video: TOP OF ART | НЕЛЛИ НЕДРЕ & NNEDRE 2023, December
Anonim

De grundlæggende regler for udførelse af alle brystøvelser er et bredt greb og fiksering af albuerne. Det er nødvendigt at tvinge dine triceps til ikke at deltage i bænkpresseprocessen og arbejde mere med dine brystmuskler, nogle gange endda bevidst anstrenge dem - det er den eneste måde, du opnår et betydeligt resultat på.

Sådan opbygges dine nedre brystmuskler
Sådan opbygges dine nedre brystmuskler

Er det nødvendigt

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Lig på en lige bænkpresse. Tag vægtstangen i dine hænder, og sænk den til brystet, indtil den rører ved niveauet for den nedre brystkasse. Hold positionen på samme niveau og løft den op. Lav ti gentagelser. Gentag denne øvelse i fire sæt.

Trin 2

Træn håndvægtene ud, og hold dem på niveau med brystets nederste kant. Tag håndvægte i dine hænder, bøj albuerne let og stræk dem foran dig. Spred dine arme til siderne, og vend dem derefter forsigtigt tilbage. Lav denne øvelse i otte gentagelser, lav fire sæt.

Trin 3

Brug en bænkpresse med en omvendt hældning.

OPMÆRKSOMHED! DENNE ØVELSE UDFØRES KUN I FORSIKRERENS NÆRHED!

Tag vægtstangen med udstrakte arme. Bring det ned til brystniveau. Skub det skarpt op. Lav otte reps og fem sæt. Sørg for, at du styrer vægtstangen gennem hele processen.

Trin 4

Træne med to håndvægte på en bageste skrå bænk. Hold dine arme halvt bøjede og spred dine arme brede. Løft derefter dine hænder op, indtil håndvægtene rører hinanden. Slap ikke af med dine hænder gennem hele processen. Lav fem sæt med seks gentagelser hver.

Anbefalede: