Sådan Opbygges Brystmuskler Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Brystmuskler Derhjemme
Sådan Opbygges Brystmuskler Derhjemme

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler Derhjemme

Video: Sådan Opbygges Brystmuskler Derhjemme
Video: Brusende Toner 2024, April
Anonim

For at pumpe brystmusklerne derhjemme op, skal du bruge et sæt specielle øvelser og dedikation. Det er værd at bemærke, at brystmusklerne ikke er lette at få til at arbejde. Selv professionelle atleter lægger særlig vægt på denne muskelgruppe.

Sådan opbygges brystmuskler derhjemme
Sådan opbygges brystmuskler derhjemme

Et sæt øvelser

For hurtigt at opbygge dine brystmuskler derhjemme er der flere af de mest effektive øvelser. Naturligvis er det vigtigste push-ups. Den eneste afklaring er, at denne øvelse skal udføres med vægte for bedre resultater. Det anbefales også gradvist at øge belastningen. Det optimale antal push-ups i en tilgang er 20-25 gange. I løbet af lektionen skal der være ca. 2-3 gennemløb med en kort hvile på 5-7 minutter.

Klassiske pull-ups er en meget nyttig og enkel øvelse, der perfekt udvikler en række muskelgrupper, herunder brystvorterne.

At hæve bjælken fra en liggende position betragtes også som en effektiv brystøvelse. Det gennemsnitlige antal elevatorer skal omtrent svare til antallet af udførte push-ups. Alvorligheden kan øges, hvis ikke kun muskelmassen udvikler sig hurtigt, men også brystmuskulaturens eksplosive styrke. I dette tilfælde kan du ikke løfte vægtstangen mere end fem gange i en tilgang.

Det skal bemærkes, at stort set alle effektive brystøvelser udføres, mens de ligger på en bænk.

Dumbbell rejser og konverteringer fra en tilbøjelig position er også en fremragende øvelse til at pumpe dine brystmuskler. I dette tilfælde skal armene være i bøjet tilstand. På denne måde kan du undgå at beskadige dine led. Det anbefales at udføre øvelsen 20-25 gange i 2-3 gennemløb.

Nyttige tip

Den grundlæggende regel i den effektive udvikling af brystmusklerne er en korrekt og gradvis tilgang til at styrke dem. Store belastninger bør ikke vælges brat. Faktum er, at brystmuskulaturen kan bremse udviklingen, hvis de straks belastes med en stor byrde. Som et resultat vil kun kraften stige, og masse og volumen øges ikke.

På trods af det hurtige ønske om at pumpe brystmuskulaturen op så hurtigt som muligt, bør man ikke glemme gradernes belastning, så at sige, om opbygningen af muskelmasse. For eksempel kan styrkeøvelser udføres, hvis musklerne har fået tilstrækkelig masse rettidigt.

Inden du udfører øvelser med vægte, betragtes en god opvarmning af brystmuskulaturen i høj kvalitet som et obligatorisk krav. Samtidig anbefales det at udføre forskellige strækninger, krydsninger, håndsvingninger osv.

Det skal bemærkes, at mange brystøvelser kan udføres dagligt. For eksempel pull-ups og push-ups om morgenen. Disse øvelser bidrager til regelmæssig vedligeholdelse af muskelmasse i den rette tilstand.

Anbefalede: