Sådan Lærer Du At Stå På Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Stå På Ski
Sådan Lærer Du At Stå På Ski

Video: Sådan Lærer Du At Stå På Ski

Video: Sådan Lærer Du At Stå På Ski
Video: Den Danske Skiskole - BSI1: Første dag på ski 2024, Kan
Anonim

Vandring og langrend er en af de mest populære og overkommelige sportsgrene i Norden. Alle, uanset alder, kan lære at stå på ski. For at mestre de mest almindelige transportformer har du brug for ski, skistave og en del af flade, forberedte pister.

Sådan lærer du at stå på ski
Sådan lærer du at stå på ski

Er det nødvendigt

Ski, skistave, fladt spor

Instruktioner

Trin 1

Du kan lære grundlæggende færdigheder inden for vandring og skiløb på egen hånd uden hjælp fra en kvalificeret træner. For at komme i gang skal du lære færdighederne i det skiftende totrins slagtilfælde. Vælg en flad del af banen 20-50 m. Lad skistængerne være til side for nu - du skal øve dig på at glide skiftevis på det ene eller det andet ben uden støtte med hænderne.

Trin 2

Accepter det rigtige skistativ. Vip din krop lidt fremad, bøj dine ben let ved knæene.

Trin 3

Skub af med det ene ben og flyt straks din vægt til det andet ben. Ret skubbenet ved knæet, og slapp derefter af. Træk dit glatte ben tilbage og overfør din kropsvægt til det, mens du skubber af med det ben, som du tidligere udførte diaset på. Prøv at opretholde balance ved at afbalancere dine arme.

Trin 4

Når du har mestret færdigheden i at skifte glidende, skal du tage pindene. Læg skistangens løkke på dit håndled, så den holdes og ikke flyver ud, når du skubber. Når du skubber med foden, føres hånden med samme navn med en pind frem og placeres på sneen lidt længere end støvletåen. I det øjeblik, hvor benet går fremad, trykker hånden på pinden og skubber tilbage, indtil den stopper. Således er der i et to-trins træk et skub med en pind til hvert glidende trin.

Trin 5

Først skal du udføre alle bevægelser i et langsomt tempo og forsøge at opnå fuldstændig koordination af elementerne i slagtilfælde og synkront arbejde i arme og ben. Når du mestrer færdighederne, skal du gradvist øge bevægelseshastigheden og bevægelsesområdet.

Trin 6

Varigheden af den første lektion bør ikke overstige 40 minutter. For at mestre en selvbevægende bevægelsesteknik skal du have et par sessioner. Over tid vil du bemærke, at du er blevet mere selvsikker på ski, dine handlinger bliver automatiske og ikke kræver konstant kontrol over implementeringen af individuelle bevægelser.

Anbefalede: